Calivita 

Livrare Gratis

La Plata in Avans

 

 

 

 

Ac-Zymes Plus (60 capsule) - Complex de pro- şi prebiotice

Ac-Zymes Plus

Pret depozit TVA inclus: 115,5 lei

buton_vizualizare_aviz 

 

 

  Beneficiile Produsului Ac-Zymes Plus de la Calivita:

  Reface flora intestinala benefica;

  Se recomanda in timpul sau dupa tratamentul de antibiotice;

  Întăreşte sistemul imunitar;

  Distruge diferiţi agenti patogeni: micrococi, colostridii, colibacili, fungii;

  Ajuta la asimilarea altor nutritenti;

  Contine ingrediente deosebit de eficiente;

  Nu are niciun efect secundar;

   

  EXPERTUL SIMBIOTICELOR ÎN TULBURĂRI DIGESTIVE

  E totul în regulă în interior? Știm cum te simți când intestinele nu îți dau pace, se mișcă în continuu, scot sunete ciudate, când ai diaree, constipație sau îți e greață. În caz de dureri intestinale sau sindromul colonului iritabil (IBS), suntem adesea incapabili să identificăm cauza, însă se pare că de vină sunt adesea perioadele de stres mediu care se instalează odată cu venirea toamnei. Jumătate dintre membrii noștri sunt afectați de stres, iar unul din cinci se confruntă și cu tulburări digestive.* Starea intestinelor noastre este foarte importantă, deoarece 80% din sistemul nostru imunitar se află aici.

   

  „Moartea vine din intestine” (Hipocrate)

  În mod ideal, bacteriile intestinale benefice combat și inhibă flora intestinală nocivă. Cu toate acestea, în zilele noastre echilibrul florei intestinale poate fi cu ușurință periclitat. Aceasta are drept rezultat slăbirea sistemului imunitar, ceea ce îl face susceptibil la infecții. În plus, sindromul colonului iritabil (IBS) poate, de asemea, persista. Cauza principală a periclitării acestui echilibru este stresul, însă tratamentul cu antibiotice sau chiar contactul cu „culturi bacteriene” străine, în timpul infecțiilor sau al călătoriilor, pot, de asemenea, contribui la înrăutățirea situației.

   

   

  6 tulpini, 6 miliarde de unități formatoare de colonii

  Ținând pasul cu cele mai noi cercetări și cu nevoile membrilor noștri, am îmbunătățit îndrăgitul nostru produs cu probiotice, AC-Zymes, creând AC-Zymes Plus, care poate concura la orice nivel cu orice produs cu simbiotice din lume. Studiile științifice au demonstrat că o serie de tulpini de probiotice își pot sprijini reciproc funcționarea şi acţiunea, prin urmare am adăugat alte cinci tulpini la tulpina activă existentă de Lactobacillus acidophilus, iar numărul de UFC a fost crescut de la 4 la 6 miliarde.

   

  În plus, probioticele au fost suplimentate cu o doză de prebiotice (inulină) care sprijină direct dezvoltarea bacteriilor benefice.

   

  AC-Zymes Plus conţine 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, precum şi prebioticele care le sprijină dezvoltarea.
   
  Probioticele asigură funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv, conferă senzaţia de confort gastrointestinal, menţin echilibrul florei intestinale şi funcţionarea normală a intestinelor. De asemenea, acestea cresc rezistenţa sistemului imunitar.

  Cui se recomanda Ac-Zymes Plus?

  • pentru sprijinirea florei intestinale în cazul unui stil de viaţă stresant,
  • pentru refacerea florei intestinale după tratamentul cu antibiotice sau cu alte medicamente puternice,
  • pentru sprijinirea florei intestinale în cazul consumului de alcool şi al fumatului,
  • tuturor celor care doresc să îşi refacă şi să îşi menţină echilibrul florei intestinale.

  Ac-Zymes Plus continut per capsula:

  200 mg Fructo-oligozaharide (FOS)
         6 mld Probiotic
  Mld  care conţine:
  Mld       Lactobacillus acidophilus
  Mld       Lactobacillus bulgaricus
  Mld       Lactobacillus plantarum
  Mld       Lactobacillus rhamnosus
  Mld       Bifidobacterium longum
  Mld       Bifidobacterium breve

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi