Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Alfalfa (lucerna)

 

  Alfalfa este una dintre cele mai nutritive plante medicinale descoperite pana in prezent. Are frunze bogate, flori purpurii, atingand o inaltime de pana la 50 cm. Se adapteaza la o serie de soluri si variatii de clima.

  Denumirea botanica a lucernei este medicago sativa. Acesta este originara din Europa. Acesta a fost descoperita de catre arabi denumind-o ''Regele regilor'' sau '' Tatal tuturor alimentelor''. Ei au utilizat acesta planta pentru a hranii caii de rasa. In prezent aceasta este cultivata la scara larga in regiunile temperate, subtropicale sau tropicale.

  Alfalfa - Lucerna

  Informatii nutritionale alfalfa

  Alfalfa este o sursa bogata de vitamina A, B, D, E si G. Deasemenea contine si vitamina C si vitamia K care este este responsabila de coagularea sangelui. Acesta este bogat si in minerale cum ar fi Calciu, Magneziu, Fosfor, Clor, Sodiu, Potasiu si Siliciu. Toate acestea sunt deosebit de importante pentru buna funtionare a tuturor organelor din corp.

  Studiile au aratat ca alfalfa contine de 1,5 ori mai multe proteine decat graul si porumbul in timp ce cantitatea de carbohidrati este pe jumatate decat la cereale. Acesta contine aminoacizi esentiali ca arginina,lizina, tirozina, triptofanul. Aminoacizii esentiali au o importanta capitatala in mentinerea sanatatii si prevenirea deficientelor.

  Alfalfa este bogata in clorofila si fibre alimentare avand un rol important in digestie si detoxifiere.

  Alfalfa are efecte benefice in tratamentul urmatoarelor afectiuni:

  - afectiunilor ale inimii;

  - afectiuni ale aparatului respirator;

  - artrita,

  - caderea parului,

  - boli ale stomacului

  - hipertensiune arteriala.

  Produse Calivita care contin alfalfa:

  Green Care

  Liquid Chlorophill

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2006-2012 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu