Calivita 

 

 

 

 

Despre arginina

   

  Acest aminoacid este necesar pentru funcţionarea normală a glandei pituitare (hipofiză). Alături de ornitină, fenilalanină şi alte substanţe cu acţiune neurologică, arginina este indispensabilă pentru sinteza şi eliberarea hormonului de creştere al glandei pituitare.

  Necesarul de arginina este mai mare la bărbaţi deoarece lichidul seminaş conţine 80% din cantitatea totală a acestui aminoacid şi deficitul poara! duce la sterilitate.


  Ce poate face arginina pentru dumneavoastră?


  Măreşte cantitatea de spermă. Contribuie la răspunsul imun al organismului şi ajută la vindecarea rănilor. Permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism şi tonifică ţesutul muscular. Asigura| vioiciunea fizică şi mentală.


  Suplimente de arginina


  L-arginina este disponibilă sub formă de tablete sau pulbere. Eficienţa maximă se obţine atunci când e luată pe stomacul gol (cu apă sau suc de fructe), în doze de 2 grame, imediat înainte de culcare. Beneficii suplimentare — în mod particular tonifierea musculaturii — pot fi observate dacă se administrează aceeaşi doză de 2 grame pe stomacul gol (cu apă sau suc) cu o oră înainte de a începe un viguros program de exerciţii fizice.

  ATENŢIE: Nu administraţi arginina copiilor în creştere (poate cauza gigantism) sau suferinzilor de schizofrenie. Suplimentele şi alimentele bogate în arginina sunt contraindicate tuturor celor care au herpes.

  Nu se recomandă doze exagerate de 20-30 g zilnic (pot cauza deformări ale oaselor şi măriri de volum ale încheieturilor).


  Sfatul specialistului despe arginina


  Arginina este un aminoacid strict necesar pentru adulţi deoarece după vârsta de treizeci de ani glanda pituitară încetează aproape complet să îl secrete. Dacă observaţi o subţiere sau o înăsprire a pielii dumneavoastră, înseamnă că luaţi o cantitate prea mare de arginina.

  Doze extrem de ridicate administrate timp de mai multe săptămâni pot determina un asemenea efect secundar, dar acesta este reversibil la întreruperea tratamentului. Traumele fizice sporesc necesităţile de arginina ale organismului. L-arginina luată în combinaţie cu L-ornitina poate ajuta la scăderea în greutate.

  Produse Naturiste Calivita pe baza de arginina:

  Arginina Plus


   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2010 © calivitavelcu.ro