Calivitavelcu.ro
Cauta produs dupa nume:     
Acasa
Catalog Calivita
Promotii Calivita
Contact  
VITAMINE Acasa : VITAMINE :

Stress Management B - Complex (100 tablete)
mareste...

Stress Management B - Complex (100 tablete)

(41 voturi)

Adauga in cos
Pretul: 64.90lei
Codul produsului: FL0050

Pe stoc: Da


Vreţi să vă eliberaţi de stres? Va cade parul, vi se rup unghiile, aveti pielea uscata? Nu va necajiti! Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori aceste simptome pot fi ameliorate, ba mai mult, pot disparea. Aceste vitamine sunt indispensabile în special persoanelor care sunt zilnic expuse stresului. Sub efectul stresului, necesarul vitaminic al organismului creste si apare mai usor starea de carenta, care poate favoriza declansarea unor boli.

vitamina B1 joacă un rol substanţial în metabolizarea glucidelor şi este necesară pentru funcţionarea normală a muşchilor şi a sistemului nervos.

Vitamina B2 ajută la asimilarea fierului (producerea de hemoglobină), la sinteza proteinelor, la catabolismul grăsimilor şi carbohidraţilor.

Niacinamida este importantă în oxidarea biologică, producerea de energie, în anabolismul şi catabolismul glucidelor şi lipidelor. Este esenţială pentru funcţionarea normală a sistemului digestiv, sistemului nervos, precum şi pentru sinteza unor hormoni.

Acidul pantotenic favorizează formarea epidermei şi influenţează pozitiv creşterea părului. Este indispensabil pentru funcţionarea normală a glandelor suprarenale.

Acidul folic împreună cu alte vitamine participă la formarea globulelor roşii şi eficientizează absorbţia de fier. Ajută la metabolizarea anumitor aminoacizi şi la sinteza acizilor nucleici. S-a observat că deficienţa de acid folic poate duce la deformări în primele stadii ale sarcinii (ex. spina bifida - coloana vertebrală deschisă la exterior).

Vitamina B6, intrând în componenţa a numeroase enzime, participă la metabolismul aminoacizilor, acizilor graşi esenţiali şi fierului.

Colina sporeşte capacitatea de utilizare a acizilor graşi în organism, protejează ficatul împotriva degenerescenţei grase şi previne depunerile de colesterol pe pereţii venelor şi arterelor. Inositolul este esenţial pentru creşterea părului şi prevenirea aterosclerozei. Este o substanţă care descompune grăsimile, fiind, de asemenea, indispensabilă pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Vitamina B12 joacă un rol semnificativ în sinteza proteinelor şi în procesele metabolice ale glucidelor şi acizilor graşi, precum şi în formarea globulelor roşii. Stimulează pofta de mâncare şi creşterea.

Pentru o viaţă liniştită.

Rata acestui produs
Excelent
Foarte Bun
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.