Calivitavelcu.ro
Cauta produs dupa nume:     
Acasa
Catalog Calivita
Promotii Calivita
Contact  
PRODUSE SPORTIVI Acasa : PRODUSE SPORTIVI :

API Polytherme X Hardcore (120 capsule)

(15 voturi)

 
: 130.00lei
Pretul: 118.00lei
Salveaza: 12.00lei (10%)
Codul produsului: AP0004

Pe stoc: Nu


Suplimentul alimentar PolythermeX Hardcore, fabricat de Advanced Performulations Inc. (API), a fost conceput pentru accelerarea arderii grăsimilor şi creşterea energiei organismului.

Amestecul PolythermeX Hardcore are trei componente de bază: componentul de slăbit BurnXTM, componentul neurostimulator EnergeXTM şi componentul pentru eliminarea apei HydraXTM. Componentul de slăbit, BurnXTM, este alcătuit din L-carnitină HCl, colină, inozitol, lecitină, extract de ardei iute şi de piper alb şi negru – substanţe care controlează greutatea corporală prin efectul pe care-l exercită asupra poftei de mâncare, ratei metabolice, metabolismului grăsimilor şi carbohidraţilor, arderii caloriilor.

Numeroase studii efectuate de-a lungul anilor au demonstrat că plantele condimentare – printre care şi piperul negru şi alb - conduc la un proces numit termogeneză. Aceste condimente cresc efectiv temperatura corpului şi astfel ard caloriile, chiar fără exerciţii fizice. Piperul negru şi alb se numără printre cele mai eficiente condimente care accelerează metabolismul şi facilitează transformarea caloriilor în energie.

Componentul neurostimulator EnergeXTM are ca principale ingrediente extractele din frunze de ceai verde şi alb, guarana, Yerba Maté şi algele verzi-albăstrui. Despre beneficiile consumului de ceai verde s-au publicat numeroase studii ştiinţifice. Secretul ceaiului verde constă în concentraţia mare de polifenoli (mai ales catechine), antioxidanţi de 200 de ori mai puternici decât vitamina E.

Cel mai eficient dintre acestea este EGCG (galatul de epigalocatechină). Ceea ce face ceaiul verde atât de deosebit este modul de procesare. Frunzele ceaiului verde sunt deshidratate, ceea ce previne oxidarea galatului de epigalocatechină. Ceaiul alb este, de asemenea, un antioxidant puternic; s-a demonstrat că ceaiul alb are un conţinut de polifenoli mai ridicat decât ceiul verde. Guarana este o plantă deosebit de cunoscută în Brazilia. Conţinutul de cofeină al guaranei este de trei ori mai mare decât al cafelei. Stimulează sistemul nervos central, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular şi metabolismul glucidic. Înlătură oboseala, întârzie somnul, creşte rezistenţa în activităţi suprasolicitante, îmbunătăţeşte reflexele condiţionate, creşte ritmul metabolismului şi scade senzaţia de foame. Yerba Maté îmbunătăţeşte performanţele, capacitatea de rezistenţă, combate oboseala şi, de asemenea, accelerează metabolismul. Astfel, caloriile din alimente sunt mai repede arse şi nu se acumulează în organism.

Algele verzi-albăstrui sunt uşor de absorbit de către organism şi pot contribui la pierderea greutăţii corporale prin diminuarea apetitului. Componentul pentru eliminarea apei HydraXTM este alcătuit din extract de păpădie – un diuretic, extract de ienupăr – care îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi accelerează metabolismul grăsimilor şi extract de pătrunjel – care prin efectul diuretic controlează nivelul retenţiei de lichide.

PolythermeX Hardcore fabricat de API maximizează energia, arde grăsimile, controlează apetitul şi elimină apa, dând posibilitatea efectuării unor exerciţii fizice intense în vederea atingerii unor perfomanţe şi a unei mase musculare deosebite.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, 1-3 tablete, înainte de micul dejun şi prânz, sau înainte de antrenament sau alte activităţi fizice. Se începe cu o tabletă şi apoi se măreşte doza până la 3 tablete, în funcţie de reacţia organismului. A nu se consuma mai mult de 3 tablete odată şi nici mai mult de 6 tablete pe zi. Se consumă cu un pahar din băutura preferată. A se consuma multe lichide pe parcursul zilei.
Rata acestui produs
Excelent
Foarte Bun
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.