Calivitavelcu.ro
Cauta produs dupa nume:     
Acasa
Catalog Calivita
Promotii Calivita
Contact  
PRODUSE SPORTIVI Acasa : PRODUSE SPORTIVI :

API Nitric X (90 Tablete)

(18 voturi)

 
Pretul: 100.00lei
Codul produsului: AP0005

Pe stoc: Nu


Consumul unor suplimente alimentare în vederea îmbunătăţirii performanţelor este deosebit de important, dar la fel de important este şi momentul consumării acestora.

Cel mai potrivit moment pentru a consuma aceste suplimente alimentare este imediat înainte şi imediat după antrenament, când muşchii au nevoie de refacere după efortul depus. Atunci, muşchii au nevoie de nutrienţi specifici pentru a se reface şi, în acelaşi timp, sunt pregătiţi să îi primească şi să îi utilizeze.

Suplimentul alimentar Nitric-X, produs de Advanced Performulations Inc., este o combinaţie între aminoacidul arginină şi carbohidraţi, având ca scop refacerea după antrenamente intense.

Substanţele din compoziţie, cum ar fi arginina alfa-cetoglutaratul (A-AKG) şi arginina-cetoizocaproatul (A-KIC) stimulează producerea oxidului nitric care are efect vasodilatator, măreşte fluxul sanguin şi, deci, transportul nutrienţilor la muşchii scheletali. Cu mai mult oxigen şi sânge, muşchii vor arăta mult mai plini şi mai mari.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, 3 tablete de 2 ori pe zi, o dată dimineaţa pe stomacul gol şi o dată cu 1/2 oră înainte de prânz. Pentru rezultate optime, consumaţi şi Muscle Assault şi beţi cel puţin 2 litri de apă zilnic, când consumaţi Nitric-X. A nu se consuma după ora 15.
Rata acestui produs
Excelent
Foarte Bun
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.