Calivitavelcu.ro
Cauta produs dupa nume:     
Acasa
Catalog Calivita
Promotii Calivita
Contact  
PRODUSE SPORTIVI Acasa : PRODUSE SPORTIVI :

API Gainer Vanilla 2,27 kg

(24 voturi)

 
Pretul: 254.00lei
Codul produsului: AP0009

Pe stoc: Nu


Reducerea greutăţii corporale şi, în acelaşi timp, creşterea masei musculare este foarte greu de realizat, deoarece necesităţile acestor obiective diferite sunt opuse. Există persoane care pot dezvolta foarte uşor masă musculară, în timp ce alte persoane progresează foarte greu sau deloc. Rapiditatea cu care se dobândeşte masa musculară depinde de mai mulţi factori, printre care se numără factorii genetici, vârsta, stilul de viaţă şi obiceiurile alimentare.

Pentru construirea de ţesut muscular nou, organismul are nevoie de nutrienţi specifici care să genereze energie. Cu alte cuvinte, este nevoie de un consum de nutrienţi cu valoare calorică mai mare, pe care organismul să-i poată arde. Caloriile necesare dezvoltării masei musculare striate pot fi obţinute din proteine şi carbohidraţi de calitate.

Suplimentul alimentar Gainer Xtreme, produs de Advanced Performulations Inc., este un amestec de proteine şi carbohidraţi de calitate care, alături de exerciţii fizice, ajută la intensificarea dobândirii de masă musculară (fără adipozităţi), pentru dezvoltarea şi menţinerea unui corp cu musculatură bine definită. Produsul Gainer Xtreme conţine proteine complexe din zer (considerate a fi printre cele mai valoroase proteine) şi carbohidraţi cu indice glicemic scăzut de cea mai înaltă calitate. Conţine şi taurină, un antioxidant puternic care, în organism, este concentrat în muşchi şi sistemul nervos central.

Taurina acţionează benefic asupra aparatului cardiovascular, prin scăderea presiunii arteriale şi a nivelului de colesterol din sânge. Gainer Xtreme are, de asemenea, combinaţia ideală de aminoacizi pentru a sprijini performanţa sportivă şi a îmbunătăţi dezvoltarea corporală armonioasă. Este o sursă bogată de aminoacizi cu catene ramificate (BCAA) – L-leucină, L-izoleucină şi L-valină.

Absorbţia acestor aminoacizi are un rol cheie în refacerea rezervelor de nutrienţi necesari pentru menţinerea structurii celulelor musculare. Datorită surselor naturale de o calitate trofică şi energetică deosebită suplimentul alimentar se recomandă, în special, persoanelor care dezvoltă greu masă musculară.

Suplimentul alimentar Gainer Xtreme este uşor de digerat şi, de asemenea, este unul dintre cele mai gustoase produse cu rol în creşterea masei musculare. Se recomandă persoanelor care doresc să dobândească masă musculară slabă, ca rezultat al unor antrenamente intense.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, se amestecă 4 măsuri de pulbere cu 700 -830 ml din băutura favorită. Pentru o mai bună omogenizare se poate utiliza un blender. Se recomandă a se consuma jumatate din porţia astfel preparată imediat după antrenament, iar cealaltă jumătate după 3 ore (se agită vasul în care s-a preparat amestecul înainte de a consuma pentru reomogenizare).
Rata acestui produs
Excelent
Foarte Bun
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai înainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.