Calivitavelcu.ro
Cauta produs dupa nume:     
Acasa
Catalog Calivita
Promotii Calivita
Contact  
COSMETICE NATURALE Acasa : COSMETICE NATURALE :

Crema regeneratoare 50 ml
mareste...

Crema regeneratoare 50 ml

(29 voturi)

Adauga in cos
Pretul: 48.95lei
Codul produsului: CC0009

Pe stoc: Da


Principalul ingredient activ al acestei creme este reprezentat de ceramide, care regenerează pielea şi cresc capacitatea acesteia de a menţine o hidratare adecvată. Acestea menţin elasticitatea pielii, reducānd astfel ridurile şi oferind o protecţie eficientă īmpotriva efectelor dăunătoare ale factorilor de mediu. Celălalt component principal al cremei este vitamina E, care are un puternic efect antioxidant. Aceasta protejează eficient celulele epidermei īmpotriva proceselor oxidative dăunătoare, fiind un hidratant şi antiflogistic natural. Are, de asemenea, efect revigorant şi reconfortant.
Uleiul de avocado şi de jojoba din compoziţie hrănesc pielea uscată. Este ideală pentru uzul zilnic, dar poate fi folosită şi ca bază pentru aplicarea machiajului.

Rata acestui produs
Excelent
Foarte Bun
Bun
Satisfacator
Nesatisfacator

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai īnainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.