Calivita

 

 

 

 

Certificari ale Produselor Naturiste Calivita

 

  Calitatea deosebita a produselor naturiste Calivita este atestata de catre:

  1) La Produse Naturiste:

  Acest certificat este emis de catre Departamentul de Stat pentru Agricultura din America si atesta faptul ca produsele respecta caracteristicile produselor organice.

  Obiectul acestui logo este acela ca produsele care respecta standardelele de calitate Bio sa fie usor de identificat de catre consumatori. Folosirea logo-ului este oblogatorie pentru toate produsele din Uniunea Europeana.

  Produsele Naturiste Calivita sunt fabricate in concordanta cu FDA Food and Drud Administration respectand cerintele acestora de calitate.

  Fabricarea produselor calivita se realizeaza in conformitate cu standardele de calitate a Good Manufacturing Practice. Avizul GMP inseamna ca intreg procesul de fabricatie respecta anumite standarde de la materia prima la obtinerea produsului finit.

  2) la detergentii bio

  Acest aviz certifica faptul ca produsul este prietenos cu mediul si oamenii.

  3) la electronice

  Produsul respecta normele de calitate europene.

  Produse recomandat si testat de catre "Institutul International de cercetare a electrosmogului."

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi