Calivita 

 

 

 

 

Crema Anticelulitica Naturala

 

Pret TVA inclus: 60.06 lei

 

  Multe femei şi, în mod surprinzător, tot mai mulţi bărbaţi, îşi fac griji din cauza celulitei. După unii, în cazul a 85-98% dintre femei, problema de fond a celulitei o constituie acumulările de grăsime, substanţele toxice şi apa reţinută de acestea, precum şi ţesuturile conjunctive fragile.

  La apariţia celulitei poate contribui statul pe scaun timp îndelungat, un stil de viaţă sedentar, precum şi o alimentaţie nesănătoasă.

  În mod incorect, celulita mai este denumită şi cellulitis, dar aceasta este o afecţiune mai serioasă, nu numai o problemă de estetică. Celulita este denumirea afecţiunii care conferă pielii aspectul de coajă de portocală.

  Persoanele pe care celulita le reţine să facă plajă fără griji sau să poarte fuste mai scurte, sunt probabil mai puţin preocupate de cauzele care o generează, decât de găsirea unei soluţii.


  Însă chiar şi în cazul unor astfel de probleme de natură estetică,  merită să sprijinim tratamentele externe şi cu unul intern. Prin acesta din urmă înţelegem o alimentaţie sănătoasă, împreună cu un consum bogat de lichide (despre care s-a scris deja foarte mult), practicarea sportului, sauna, duşuri alternative cu apă rece-caldă, masaj energic al zonei şi, în general, un stil de viaţă sănătos.

  crx

  În căutarea unui ajutor extern, avem de ales între procedeele existente în saloanele cosmetice, de cele mai multe ori foarte scumpe şi deseori amintind de metodele medievale de tortură, şi tratamentul efectuat acasă.


  În cazul tratamentului efectuat acasă, este nevoie de o cremă şi un masaj care să ajute la pătrunderea acesteia în piele. În plus, nu trebuie să ne dezbrăcăm în faţa unor persoane străine, poate fi integrat uşor în rutina zilnică şi depinde doar de noi, cât de serios executăm procedeul.
  CaliVita International ne oferă un ajutor împotriva celulitei, sub forma cremei C-Rx, care a fost creată special pentru aceasta.

  Printre substanţele sale active se  află extractul de ceai verde, care nu este supus tratamentelor prin care trece ceaiul negru, păstrându-se astfel preţioasele sale flavonoide, cu rol semnificativ în îmbunătăţirea fluxului sanguin şi a microcirculaţiei, contribuind astfel la detoxificare şi la eliminarea surplusului de apă.

  Rozmarinul din compoziţia cremei conţine acizi rozmarinici şi cafeici care, de asemenea, ajută la detoxificare şi la îndepărtarea reziduurilor acumulate. Cătina are o tradiţie veche în Asia şi, printre altele, contribuie la descompunerea grăsimilor, stimulează metabolismul şi fortifică ţesuturile conjunctive.

   

  crx2.jpg

  Astfel, prin sprijinul oferit, extractul de cătină poate lupta pe mai multe fronturi împotriva neplăcerilor cauzate de celulită.


  Crema C-Rx mai conţine, pe lângă substanţele anticelulitice, extracte şi substanţe active care protejează, hrănesc şi calmează pielea, cum este bisabolul sau provitamina B5, ajutându-ne să economisim timp şi să ne hidratăm totodată....

  Ideal este să utilizăm crema de două ori pe zi, aplicând-o pe zonele afectate şi masând energic, pentru a ne asigura că substanţele active ale cremei vor pătrunde cât mai adânc, ajutând astfel la îmbunătăţirea circulaţiei.  

  Comanda Acum Crema CRX

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro