Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ distributie TVA inclus

Calivita

 

 

 

 

 

Cromul

 

  Date generale despre crom


  Contribuie, alături de insulina, la metabolizarea zaharurilor. Asigură mobilizarea proteinelor acolo unde sunt ele necesare. Nu s-au stabilit doze necesare, dar doze de 50 până la 200 mcg sunt în mod obişnuit indicate pentru adulţi. Pe măsura înaintării în vârstă, organismul dumneavoastră reţine mai puţin crom.

  Ce poate face el pentru dumneavoastră?

  Contribuie la procesul de creştere. Ajută la scăderea tensiunii arteriale, preîntâmpinând hipertensiunea. Acţionează preventiv împotriva diabetului.


  Afecţiuni datorate carenţei de crom


  Ateroscleroză şi diabet (lipsa lui este un factor potenţial de declanşare a acestor boli).  Suplimente pe baza de crom


  Disponibile în cele mai bune preparate multiminerale (picolinatul de crom este forma indicată).


  Toxicitatea cromului


  Nu se cunosc efecte toxice produse de crom


  Sfatul specialistului despre crom


  Dacă aveţi un deficit de crom (analiza firului de păr poate demonstra acest lucru), un supliment de zinc poate remedia Carenţa. Dintr-un motiv încă neelucidat, chelaţii de zinc par un bun substituent pentru crom. Cea mai indicată metodă de a vă asigura cantitatea necesară de crom este stabilirea unui meniu adecvat care să vă furnizeze în doze suficiente toate celelalte elemente nutritive esenţiale.

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro

Magazin Calivita