Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ distributie TVA inclus

Calivita

 

 

 

 

 

Cuprul

 

   Date generale despre cupru


  Necesar pentru sintetizarea hemoglobinei din fierul organic. Ajungd în circuitul sangvin în cincisprezece minute de la ingerare. Permite utilizarea eficientă a tirosinei (un aminoacid), asigurându-i funcţionarea ca agent de pigmentare a părului şi pielii. Este prezent în ţigări, în pilule anticoncepţionale şi în gazele de eşapament ale automobilelor! îndeplineşte un rol esenţial în utilizarea eficientă a vitaminei C. Nu s-a stabilit doze zilnice de către National Research Council, dar medicii recomandă în mod obişnuit cantităţi cuprinse între 1,5 şi 3 mg.


  Ce poate face cuprul pentru dumneavoastră?


  Asigură absorbţia fierului în organism, exercitând în acest fel uiw efect energizant.


  Afecţiuni determinate de carenţa de cupru


  Anemie, edeme, defecte de conformaţie osoasă şi, posibil, artrită! reumatoidă.


  Suplimente pe baza de cupru


  în general disponibil în formulele de multivitamine şi minerale, în:| doze de 2 mg.


  Toxicitatea cuprului


  Rare efecte toxice .


  Inamici ai cuprului


  Foarte puţini; este dificil de distrus.


  Sfatul specialistului despre cupru


  Deşi este un mineral esenţial pentru buna funcţionare a organismului,] eu recomand rareori suplimente de cupru. Orice exces pare a determina scăderea nivelului de zinc din corp producând insomnii, căderea părului,j menstruaţii neregulate şi depresii psihice. Dacă meniul dumneavoastra conţine suficiente cantităţi de cereale integrale, legume de culoare verde sau organe, înseamnă că nu trebuie să vă gândiţi la doze suplimentare de cupru. Prin gătirea sau păstrarea alimentelor cu caracter acid în vase de cupru vă puteţi asigura un supliment din acest mineral.

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro

Magazin Calivita