Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea dependentei de droguri cu produse naturale Calivita

 

Cate ceva despre HASIS si MARIJUANA

Marijuana si hasisul provin din aceeasi planta - canepa indiana, sau cannabis sativa. Marijuana se extrage de fapt din frunzele si tulpina maruntite, iar hasisul din rasina razuita de pe plantele in floare. Ambele pot fi deopotriva fumate sau mestecate. In primul caz, efectul dureaza intre una si trei ore, iar in cel de-al doilea, patru pana la zece ore, dar se face simtit mai greu.

Spre deosebire de alte droguri interzise de lege, hasisul si marijuana au o proprietate neobisnuita - aceea de "toleranta inversa", fapt care se traduce prin faptul ca dependentii au nevoie de o cantitate mai mica de drog pentru a-i simti efectul decat cei care il incearca prima data. Practic, aceste droguri actioneaza ca intoxicanti, relaxanti, tranchilizanti, stimulenti ai apetitului si halucinogeni slabi, desi efectele difera in functie de individ.


Consumul  de COCAINA va poate costa scump

Cocaina este un vasoconstrictor, un stimulant al sistemului nervos central si are capacitatea de a potenta efectele stimularii nervoase. Aplicata extern, blocheaza impulsurile nervoase, producand o stare de toropeala.

Efectele de scurta durata ale cocainei (aproximativ o jumatate de ora) sunt: euforie, senzatie de energie psihica si incredere in sine. Dependenta insa este foarte puternica, persoanei dependente de cocaina fiindu-i necesare cantitati din ce in ce mai mari.

Efectele negative ale cocainei sunt multe si puternice: hemoragii nazale, transpiratii reci, pierderi ale poftei de mancare, uneori senzatia de gandaci care umbla pe corp, convulsii, varsaturi, soc anafilactic si moarte. Toxicitatea cocainei nu este usor de apreciat; chiar doze mici de drog, cu o umplutura nepotrivita sau ingerate de persoane alergice la aceste substante, pot fi letale.


Cum si ce va poate ajuta SA RENUNTATI LA DROGURI

Tirosina, un aminoacid ce se gaseste de obicei in carne si in grau, poate atenua depresia, oboseala si iritabilitatea care ingreuneaza atat de mult renuntarea la cocaina si in general la drog. La Fair Oaks Hospital din Summit, New Jersey, cocainomanilor li se administreaza acest aminoacid, in suc de portocale, timp de douasprezece zile. Pe langa tirosina, li se dau de asemenea vitamine B (tiamina, nicotinamida si riboflavina), vitamina C, vitamina E si hidroxilaza corespunzatoare care ajuta tirosina sa actioneze in organism. Rezultatele obtinute au fost cu adevarat remarcabile.

Sunt foarte utile multivitaminele si multimineralele forte, dimineata si seara. De asemenea extractele naturale din plante care actioneaza pe calmare si reconstructie a conexiunilor celulelor nervoase direct pe scoarta cerebrala si pe sistemul nervos central sunt de asemenea de mare ajutor.

Mai mult, toate vitaminele grupului B - mai cu seama B12, B6, B1 si o dieta foarte bogata in proteine pot oferi in completarea preparatelor de mai sus cele mai bune rezultate.
 

Produse Calivita recomandate:

 

    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 


2009 © calivitavelcu.ro