Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ distributie TVA inclus

Calivita

 

 

 

 

 

Fluor

 

   

  Date generale despre fluor


  Intră în componenţa fluorurii de sodiu (un preparat sintetic de genul celor care se introduc în apa potabilă) şi a fluorurii de calciu (substanţă naturală). Scade incidenţa cariilor dentare, însă surplusul poate determina decolorarea dinţilor. Nu s-au stabilit doze zilnice, dar majoritatea oamenilor ingerează aproximativ 1 mg pe zi din apa potabilă (doze de 1,5 până la 4 mg au fost indicate de National Academy of Sciences, National Research Council).

  Ce poate face fluorul pentru dumneavoastră?

  Reduce frecvenţa cariilor dentare. întăreşte oasele.


  Afecţiuni datorate carenţei de fluor


  Carii dentare generalizate.


  Suplimente pe baza de fluor


  Nu se găseşte în preparatele multiminerale. Este prescris odată cu celelalte vitamine copiilor din zonele în care apa nu are conţinut de fluor.


  Toxicitatea fluorului


  20 până la 80 mg zilnic.


  Inamici ai fluorului


  Vasele de gătit din aluminiu.


  Sfatul specialistului despre fluor


  Nu luaţi suplimente de fluor fără prescripţia medicului. Conţinutul de fluor al alimentelor creşte simţitor dacă le gătiţi cu apă fluorurată sau în vase din teflon.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro

Magazin Calivita