Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ distributie TVA inclus

Calivita

 

 

 

 

 

Fosforul

 

  Date generale despre fosfor


  Se regăseşte în fiecare celulă a corpului omenesc. Calciul şi vitamina D sunt indispensabile pentru metabolizarea fosforului. Pentru a fi eficiente, calciul şi fosforul trebuie să se afle în organism într-un raport de doi la unu. Este implicat în aproape toate reacţiile chimice şi fiziologice. Necesar Pentru structura normală a oaselor şi dinţilor. Nicotinamida nu poate fi asimilată în lipsa fosforului. Important pentru regularizarea bătăilor inimii. Esenţial pentru funcţionarea normală a rinichilor. Necesar în transmiterea impulsurilor nervoase. Dozele zilnice necesare sunt cuprinse între 800 şi 1200 mg pentru adulţi, nivelul superior fiind indicat pentru femeile gravide şi mamele care alăptează.


  Ce poate face fosforul pentru dumneavoastră?


  Ajută în procesele de creştere şi vindecare. Asigură energia şij vigoarea organismului prin influenţa pe care o exercită asupra] metabolizării lipidelor şi polizaharidelor. Atenuează durerile cauzate de I artrită. Asigură starea de sănătate a gingiilor şi dinţilor.


  Afecţiuni datorate carenţei de fosfor


  Rahitism, pioree.  Suplimente pe baza de fosfor


  Făina de oase este o bogată sursă de fosfor. Asiguraţi-vă cantitatea] de vitamină D necesară pentru o bună asimilaţie şi verificaţi ca făina de oase să nu conţină plumb.


  Toxicitatea fosforului


  Nu se cunosc efecte toxice ale fosforului.


  Inamici ai fosforului


  Cantităţi mari de fier, aluminiu şi magneziu pot reduce până la limitai minimă eficacitatea fosforului.


  Sfatul specialistului despre fosfor


  Dacă ingeraţi prea mult fosfor, balanţa dumneavoastră internă sej dezechilibrează şi nivelul de calciu scade. Meniurile noastre sunt în generali bogate în fosfor datorită faptului că acest mineral este prezent în măreai majoritate a alimentelor naturale şi, deci, carenţele de calciu sunt foarte! frecvente. Acordaţi deci o mai mare grijă dietei dumneavoastră zilnice. Dacă aţi depăşit vârsta de patruzeci de ani, încercaţi să mâncaţi mai puţină carne, axându-vă îndeosebi pe legume şi lapte. Motivul este acela \ că, după patruzeci de ani, rinichii nu mai pot elimina excesul de fosfor, ] ceea ce determină iarăşi scăderea nivelului de calciu din organism. Fiţi atenţi la alimentele conservate cu ajutorul fosfaţilor şi ţineţi seama dej fosforul pe care îl conţin, considerându-1 ca parte din raţia dumneavoastră! zilnică.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro

Magazin Calivita