Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

Ginsengul

 

  Cu o larga varietate de indicatii terapeutice ginsengul reprezinta un adevarat elixir al tineretii datorita efectelor sale tonice, vitalizante si stimulante.

  Descrierea Ginsengului

  Ginsengul este originar din Asia de Est, Siberia si America de Nord. Este o planta perena, cunoscuta si apreciata pentru calitatile sale curative de peste 5000 ani. Ginsengul Corean sau Chinez este un tonic pentru intreg corpul. In perioada antichitatii ginsengul era foarte apreciat si scump avand acelasi pret ca si aurul. La inceputul secolului al IX-lea ginsengul a fost adus in Europa de catre un medic arab si in timp a devenit unul dintre remediile populare cele mai pupulare.

  A fost initial utilizat ca tonic pentru corp, pentru sistemu imunitar, pentru a vindeca virozele si a reduce febra, dar in timp acesta si-a largit sfera de utilizare in zilele noastre fiind folosit pentru a trata oboseala, bolile sistemului nervos, lipsa de concentrare.

  Protejat de lege ginsengul este cultivat intens in China, Japonia, Korea si Rusia. Numele de ginseng vine de la cuvantul ''gin'' care insemna ''om'' si cuvantul ''seng'' care insemna ''esenta''.

  Proprietatile benefice ale Ginsengului

  Ginsengul contine 12 tipuri de ingrediente active. Acesta contine panaxan care diminueaza nivelul glicemiei si creste efectul insulinei. Ginsegul este tonic, antioxidnat, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemic, hipotensiv, si afrodisiac. Are efecte pozitive asupra circulatiei sangelui si imbuntateste functia plamanilor. Mai mult decat atat ginsengul revitalizeaza organismul slabit prin reducerea oboselii, creste capacitatea efortului fizic, stimuleaza secretia de andrenalina. Datorita acestor proprietati ginsengul este recomandat celor care depun efort ficic. Este recomandat deasemenea in perioadele de covalescenta deoarece grabeste procesul de vindecare. Deoarece stimuleaza activitatea glandelor endocrine ginsengul creste absorbtia vitaminelor si mineralelor in organim.

  Conform traditiei chineze ginsengul trateaza hipertensiunea arteriala, precum si hipotensiune arteriala, anemie, astenie, artrita, tulburari digestive, insomnie, obiseala, creste rezistenta organismului in perioadele de stres. Se considera ca ginsengul previne imbatrinirea si trateaza impotenta. Este recomandat in starile de depresie, tulburari de memorie si diabet zaharat.

  Pentru ca este un stimulent al sistemului imunitar acesta planta este recomandata in care sunteti raciti. Este eficinet in stratarea oboselii fizice si intelectuale, care sunt generate de stres. Aceasta ii ajuta pe oameni sa ramana tineri si sanatosi.

  Este recomandat deasemenea in raul de mare, raul de inaltine si senilitate.

   

  Produse Calivita care contin ginseng:

  Panax Ginseng

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  2006-2012 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu