Calivita 

 

 

 

 

Despre Filtru de Apa Ionizator Aquarion

 

  Intrebări frecvente despre Filtrul de apa Aquarion:

  Filtru de apa Aquarion1. În cât timp se scurge 1 litru de apă ?

  Mai puţin de un minut (în medie, 40-45 de secunde).

  2. Cât de des trebuie să schimbăm filtrul ?

  În cazul apei de o calitate şi utilizare normale, pentru o familie alcătuită din patru membri, filtrul trebuie schimbat după aproximativ 6 luni. Aparatul măsoară permanent cantitatea de apă utilizată, şi când această cantitate ajunge la 4000 l, este afişată de aparat - în acest moment, filtrul trebuie neapărat schimbat.

  Atenţie: dacă pe durata utilizării, aspectul sau mirosul apei se schimbă, se impune schimbarea imediată a filtrului – indiferent de cantitatea de apă utilizată până în acel moment. Durata de viaţă a filtrului poate scădea în funcţie de calitatea apei !

  3. Este nevoie de un instalator la montarea aparatului ?

  În cazul unei racordări normale, nu este nevoie. Dacă însă doriţi să realizaţi racordul sub chiuvetă, sau în cazul unei chiuvete care nu aparţine unui anumit standard, cereţi ajutorul unui instalator.

  4. Este nevoie de piese în plus ?

  Dacă aparatul este instalat diferit faţă de modul recomandat, da, poate fi nevoie de piese în plus; de ex. în cazul racordării la un robinet non-standard, posibil să fie necesar un aşa-numit reductor, care poate fi montat doar de un instalator. În astfel de situaţii, compania noastră nu este responsabilă de stricăciunile provocate de eventuala instalare incorectă a aparatului !

  5. Poate fi setat pH-ul ?

  Da, poate fi reglat. Există nouă trepte de utilizare: patru trepte pentru aciditate şi patru pentru alcalinitate. La treapta „0” puteţi obţine apa purificată („Purified”), dar neionizată.
  Aparatul are, de asemenea, o aşa-numită funcţie de acord fin, cu ajutorul căreia poate fi şi mai precis reglat, în funcţie de calitatea sau pH-ul apei de la robinet

  6. Se poate găti cu apa de la Aquarion ?

  Da, se poate găti cu apa alcalină şi cea purificată (Purified). Nu utilizaţi apa acidă ionizată la gătit !

  7. Există vreo limitare a cantităţii de apă consumată ?

  Apa ionizată poate fi consumată în limitele corespunzătoare apei obişnuite, deci nu trebuie consumată în cantităţi nici mai mici, nici mai mari decât apa obşinuită. În cazul în care utilizăm apa ionizată în alte scopuri (de ex. pentru gătit), se foloseşte aceeaşi cantitate ca şi în cazul apei obişnuite.

  Vă recomandăm să consumaţi zilnic cantitatea optimă de apă necesară menţinerii sănătăţii (2-3 l sau chiar mai mult, în cazul unor temperaturi ridicate, a practicării unui sport sau în caz de diaree).

  8. Ce se întâmplă cu reziduurile reţinute de filtru ?

  Acestea rămân în filtru; din acest motiv, filtrul trebuie schimbat periodic.

  9. Poate fi aparatul utilizat pentru filtrarea apei de fântână ?

  NU se recomandă acest lucru ! Dacă totuşi doriţi să utilizaţi aparatul pentru filtrarea apei de fântână, vă recomandăm ca mai întâi să efectuaţi analiza apei la un institut autorizat.

  10. La ce se poate utiliza apa purificată (PURIFIED) ?

  Apa purificată poate fi consumată şi de către copii, şi, de asemenea, este sigură şi pentru prepararea hranei sugarilor.

  În cazul în care luaţi medicamente, consumaţi întotdeauna apă purificată (niciodată NU folosiţi apă ionizată !)

  11. Poate avea vreun efect negativ alcalinizarea organismului ?

  În cazul unui consum normal (2-2,5 l), se consideră că nu pot exista efecte negative.

  12. Sugarii/copiii mici pot consuma apă alcalină ?

  Cel mai bine, în cazul sugarilor şi al copiilor mici, este să consume apă purificată („Purified”).

  13. Ce se întâmplă dacă în aparat ajunge apă caldă ?

  Apa caldă dăunează filtrului şi aparatului, de aceea utilizarea acesteia este INTERZISĂ !

  14. La ce serveşte pre-filtrul ? Cum trebuie curăţat ?

  Pre-filtrul filtrează impurităţile mecanice mai mari. Dacă este necesar, pre-filtrul trebuie scos şi spălat cu apă curată şi, de asemenea, trebuie îndepărtate impurităţile pe care le-a reţinut.

  15. De ce este necesară activarea butonului „reset” atunci când se schimbă filtrul ?

  Resetarea este necesară pentru a anula înregistrarea cantităţii de apă consumată, deoarece această informaţie ne indică când trebuie schimbat din nou filtrul.

  16. Există vreo limită de vârstă pentru utilizarea apei purificate alcaline ? De la ce vârstă poate fi consumată ? Există vreo limită superioară ?

  Consumul apei alcaline se recomadă oricui începând de la vârsta de 6 ani, iar limită superioară de vârstă nu există.

  17. Are vreun efect secundar ? Cine nu poate consuma această apă ?

  Pe lângă faptul că necesită o perioadă de acomodare, nu are nici un efect secundar. Însă persoanele care suferă de boli cronice trebuie să ceară avizul medicului înainte de consumarea apei.

  18. Poate fi utilizată apa acidă pentru baia nou-născuţilor ?

  Este interzisă utilizarea apei acide pentru baia nou-născuţilor !

  Aquarion

  Comanda acum: Filtru de Apa Aquarion

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2011 © calivitavelcu.ro