Calivita 

10

 

Lion Kids Chocolate (90 tablete)

multivitamine lion kids chocolate

Pret TVA inclus: 36.85 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră? În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

  MULTIVITAMINE PENTRU PREŞCOLARI Şi ŞCOLARI: Faptul că alimentaţia copiilor nu este ideală este bine cunoscut. În plus, alimentele şiau pierdut foarte mult din valoarea nutritivă iniţială. Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să conţină vitamine şi minerale. Tabletele masticabile Lion Kids au fost create pentru preşcolari şi şcolari mici. NU conţin zahăr, coloranţi sau conservanţi. Tabletele au forma unor figurine de animale. Produsul există în două variante: cu aromă de fructe tropicale şi de ciocolată.

  Conţine:

  Vitamina C (extract de măceşe) 35 mg
  Calciu 10 mg
  Vitamina A(beta-caroten) 1500 U.I.
  Niacinamidă 7 mg
  Vitamina E 7 U.I.
  Magneziu 5 mg
  Acid pantotenic 3 mg
  Fier 3 mg
  Zinc chelatat 2 mg
  Potasiu (complex) 2 mg
  Inozitol 1.6 mg
  Vitamina B6 0.7 mg
  Vitamina B20.6 mg
  Vitamina B1 0.5 mg
  Mangan chelatat 0.1 mg
  Acid folic100 mcg
  Cupru chelatat 70 mcg
  Biotină 35 mcg
  Iod 10 mcg
  Seleniu10 mcg
  Crom5 mcg
  Vitamina B12 1 mcg

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro