Calivita 

 

 

 

 

Low Deuterium Oxy Crystal - Apa saracita in deuteriu

Low Deuterium Oxy Crystal

Pret TVA inclus: 197,89 lei

 

  Prospect Low Deuterium Oxy Crystal de la Calivita

  Specialistii de la Calivita au dezvoltat un nou produs de ultima generatie denumit Low Deuterium Oxy Crystal.

  Low Deuterium Oxy Crystal - Apa saracita in deuteriuLow Deuterium Oxy Crystal este un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatit cu oxigen stabilizat, care datorita caracteriscilor sale, faciliteaza aprovizionarea cu oxigen, creste performanta organimului, induce o stare de bine si creste capacitatea de concentare.

  Structura sa fizica perfect ordonata confera un plus de energie si de oxigen.

  Datorita modificarilor structurale ale apei din organism, contribuie la armonia proceselor fizice si chimice ce au loc in corp.

  Oxigenul si apa intr-o cantitate si calitate adevate, sunt indispensabile pentru viata umana. Cu ajutorul lor, organismul si celulele noastre isi pot mentine sanatatea si se pot reface.

  Apa - baza vietii

  Din cauza risipei si a poluarii si a polularii mediului, apa potabila devine o comoara din ce in ce mai rara; cu toate astea ea este indispensabila vietii.

  Apa transporta diferiti nutrienti la celule (vitamine, sarusi minerale) si printre multe altele , participa si la procesele de respiratie si termoreglare. La fel ca si apa si oxigenul ne este indispensabil.

  Oxigenul ajuta organismul sa isi refaca si sa isi mentina un sistem imunitar puternic si sanatos. Insa un ultimii ani procentul de oxigen din aer este in continua scadere, prin urmare obtinem o cantotate tot mai mica din acest element.

  O cantitate insuficienta de apa de baut, aerul poluat, un mod nesanatos de viata precum si stresul ce caracterizeaza societatea moderna a zilelor noastre pot conduce la functionarea defectuasa a organismului.

  Apa structurata magnetic

  - are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa. Poate creste stabilitatea si buna functionare a celulelor.

  Oxigenul stabilizat

  - imbunatateste aprovizionarea celulelor cu oxigen, stimuleaza metabolismul energizeaza corpul, stimuleaza absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante si creste performanta sportiva.

  Apa saracita in deuteriu

  - incetineste procesul dediviziune celulara - asa numita "imbatranire" a corpului - si poate reduce probabilotatea diviziuni celulare anormale.

  Consumul sistematic de apa saracita in deuteriu, imbogatita de oxigen stabilizat, contribuie la detoxifierea organimului.

  In ce situatii se recomanda Oxy Crystal?

  - Cand doriti sa va energizati organismul sau sa va imbutatiti conditia fizica;

  - Cand faceti munci fizice grele sau practicati sistematic;

  - Daca sunteti expusi efectelor nocive ale civilizatiei moderne;

  Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal

  Apa purificata saracita cu deuteriu cu continut ridicat de oxigen stabilizat ... 50 ml

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2017 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi