Calivita 

 

 

 

Luteina (60 capsule)

Lutein

Pret TVA inclus: 91,3 lei

buton_vizualizare_aviz 

   

  Beneficiile Produsului Luteina de la Calivita

  Asigura protectie antioxidanta la nivelul ochiului;

  Luteina se recomanda in afectiunile oftalmologice;

  Previne complicatiile la persoanele hipertensive si cu diabet;

  Luteina previne cataracta;

  Se recomanda si prevenirea bolilor cardiovasculare si tumorale.

  Prospect Luteina de la Calivita

  Ştiţi câte primejdii vă pândesc zilnic sănătatea? Ce faceţi pentru a vă apăra de ele? Ştiţi că unul din organele cele mai expuse primejdiilor este ochiul? Ochiul este expus gradual pericolelor inerente din mediul înconjurător, respectiv acţiunii distructive a radicalilor liberi şi, din acest motiv, necesită o protecţie deosebită.

  Mai multe despre Luteina

  Lutein protejaza ochiulLuteina, aparţinând grupei substanţelor carotenoide, împiedică eficient peroxidarea lipidică ce se desfăşoară în serul sanguin şi la nivelul aparatului vizual. Joacă un rol cheie în protecţia antioxidantă a ochiului. După ce pătrunde în organism - în urma absorbţiei - luteina se acumulează în două zone oculare: în pata galbenă (macula) a retinei şi la nivelul cristalinului, participând la protejarea acestora. Este recomandată pentru prevenirea cataractei şi pentru contracararea efectelor nocive ale radiaţiilor UV. Efectul antioxidant deosebit al luteinei se face simţit la nivelul ochilor şi al altor organe, precum şi în cadrul proceselor metabolice.

  Fructele şi legumele proaspete conţin numeroşi nutrienţi. Aceştia pot juca un rol important în prevenirea a nenumărate boli. Printre acestea se numără neoplaziile şi alte boli tumorale, boli cardiovasculare şi anumite afecţiuni ale ochilor.


  Ochii noştri sunt expuşi în permanenţă efectelor nocive ale mediului înconjurător (radiaţii ultraviolete etc). Radicalii liberi, care se dezvoltă ca rezultat al acestei expuneri şi ca produse secundare ale metabolismului celular, pot afecta în mare măsură ochiul. Împotriva acestora se utilizează cu succes produse antioxidante. Carotenoidele din fructe şi legume sunt antioxidanţi eficienţi. Marea familie a carotenoidelor include, printre altele, beta-carotenul, luteina, licopina, alfa-carotenul şi zea-xantina.

  Efectele Pozitive ale Luteinei

   

  Luteina protejaza ochiulPlantele bogate în beta­caroten (spanacul, dovleacul, rubarba etc.) conţin şi luteină, într-o cantitate de 2-4 ori mai mare decât cea de beta-caroten. Acest carotenoid este un antioxidant foarte important. Cercetătorii americani în domeniul cancerului au demonstrat că luteina este agentul care împiedică cel mai eficient peroxidarea lipidelor - proces întâlnit frecvent atât la nivel serie, cât şi la nivelul ochilor. Luteina, fiind un "distrugător versatil" al radicalilor liberi, joacă un rol crucial în protecţia antioxidantă.
  S-a demonstrat că după ce pătrunde în organism şi este absorbită, luteina se acumu­lează în două zone oculare: în pata galbenă (macula), o porţi­une a retinei, şi la nivelul cristalinului.
  În zona maculară a retinei, drept consecinţă a acţiu­nii radicalilor liberi, pot apă­rea modificări arteriale care cauzează degenerarea acesteia. Rezultatele cercetărilor privind degenerarea maculară la vârstnici au dovedit că luteina joacă un rol foarte important în protecţia maculară, Studiile efectuate la Universitatea
  Harvard au arătat că administrarea a 6 mg de luteină zilnic reduce incidenţa leziunilor maculare cu 43%.

  Luteina Previne Cataracta


  Cristalinul este partea aparatului vizual cel mai frecvent afectată de boli. În compoziţia sa proteinele au o pondere de 98%. Radicalii liberi afectează proteinele cristalinului, determinând precipitarea acestora şi "pregătind terenul" pentru apariţia cataractei, boala responsabilă de aproximativ 50% din cazurile de orbire la vârstnici.

  Apariţia cataractei este influenţată de nenumăraţi factori. Un rol important în evoluţia sa îl joacă lumina solară intensă, radiaţiile UV şi chiar fumatul. Anumite boli cronice, cum ar fi diabetul, cresc, de asemenea, riscul de dezvoltare a cataractei.
  Din fericire, există o modalitate de a preveni această afecţiune: consumul de substanţe cu efect antioxidant. Protecţia antioxidantă combinată poate reduce riscul dezvoltării cataractei până la o treime.

  Şi cele mai recente rezultate evidenţiază efectele remarcabile ale luteinei. Pe parcursul unui studiu cu o durată de opt ani, au fost examinare 50.000 de femei. Rezultatele au demonstrat că spanacul, bogat in luteină, este cu mult mai eficient decât alte carotenoide. (În alimentaţia persoanelor care au luat parte la experiment au fost incluşi morcovi, cartofi dulci şi fruc­te uscate deshidratate - conţinutul acestora în luteină fiind nesemnificativ. )
  Luteina este un supliment alimentar modern, care ar putea contribui Într-un mod decisiv la menţinerea sănătăţii oculare. Importanţa sa este evidentă: văzul este o funcţie necesară la orice vârstă şi pentru orice activitate.


  Efectul antioxidant excelent al luteinei se manifestă, desigur, nu doar asupra ochiului, ci şi asupra altor organe şi procese metabolice. Prin urmare, ea poate fi utilizată cu bune rezultate de oricine, pentru excelentele sale efecte antioxidante (de exemplu, în prevenirea afecţiunilor cardiovasculare şi tumorale).

  Consumul luteinei se recomandă tuturor persoanelor. La hipertensivi şi sau diabetici poate întârzia apariţia unor complicaţii tardive, de exemplu a afecţiunilor oculare.

  Luteina Comentata de Matei Maria in data de . Foarte buna pentru ochi! Am un serviciu care imi solicita mult ochii si aveam momente cand imi simteam ochii obositi si vedeam in ceata. Dupa ce am folosit produsul situatia a revenit la normal. Il recomand. 4.5
   

  Lutein - Lumina ochilor noştri.

  Mod de Administrare Luteina de la Calivita

  Recomandari Luteina :                                         Mod de administrare Luteina:

  Afectiuni oftalmologice
  Arterioscleroza maculara (la ochi)
  Cataracta
  Vedere (tulburari)
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Produse Calivita Similare:

  Lutein Plus - supliment nutritiv pentru efectiunile oculare

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro


 

Mergi la Cosul de Cumparaturi