Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

 

Minerale de la Calivita

 

Minerale Calivita

  • Chelated Zinc (100 tablete) si Mega Zinc 50 (100 tablete) - Zincul este unul din cele mai importante oligoelemente, fiindcă ajută la buna funcţionare a mai multor enzime. Poate fi găsit în fiecare celulă, dar organismul uman nu are capacitatea de a-l depozita, fapt pentru care pot apărea deficienţele. Avem nevoie de zinc încontinuu, iar în anumite cazuri – de exemplu, dacă locuim într-o zonă poluată sau avem o alimentaţie neechilibrată – trebuie să consumăm suplimente moderne cu zinc.
  • Iron Plus (100 tablete) -Fierul este un mineral ce aparţine aşa-numitelor „oligoelemente” – substanţe necesare organismului uman, dar în cantităţi foarte mici. În primul rând, fierul este responsabil cu transportul oxigenului în organism, dar are şi alte funcţii importante. Iron Plus reprezintă un produs complex, de ultimă generaţie.
  • MagneZi B6 - Duceţi o viaţă haotică, sunteţi stresaţi, depuneţi un efort mental şi/sau fizic semnificativ? Atunci MagneZi B6 a fost creat special pentru dvs.! Ingredientele sale active sprijină funcţionarea optimă a sistemelor nervos şi muscular şi sunt necesare pentru procesele metabolice şi de producere a energiei. Sănătate, energie şi o putere uriaşă de muncă!
  • Power Mins (100 tablete) -Pe lângă un aport adecvat de vitamine, consumul unei cantităţi optime de minerale este foarte important pentru organismul uman. Power Mins este un produs special, care conţine minerale deosebite. Ingredientele sale contribuie la furnizarea adecvată de minerale organismului.
  • Pro Selenium 50 mcg (60 tablete) -Se ştie că seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant foarte puternic, care ne sprijină organismul protejându-l împotriva radicalilor liberi. Cu toate acestea, este mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă aceste efecte, joacă un rol important şi în funcţionarea sistemului imunitar. Ajută, de asemenea, la menţinerea producţiei normale de iod, sprijinind hormonii glandei tiroide.
  • Strong Bones Plus (100 capsule) -Strong Bones PLUS este un produs care sprijină sănătatea oaselor. Conţine calciu şi
    magneziu, care au fost suplimentate cu vitamina D3, pentru o absorbţie mai bună.
  • Strong Bones (100 capsule) si Strong Bones (250 Capsule) - Strong Bones este un produs complex cu calciu şi magneziu, elemente de o importanţă deosebită pentru dezvoltarea oaselor. Suplimentarea cu calciu şi magneziu ajuta la menţinerea structurii normale a oaselor şi dinţilor, dar poate avea şi alte efecte benefice.

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Categorii Produse

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse Slabit Calivita

Extracte din Plante

Antioxidanti Calivita

Alte produse Calivita

Produse corp, maini, par