Calivita

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

 

 

  Multivitamine de la Calivita

  Multivitamine Calivita

 • Full Spectrum (90 tablete) - În cadrul majorităţii proceselor fiziologice, diferitele vitamine îşi amplifică reciproc
  efectul. O singură tabletă de Full Spectrum vă oferă cele mai valoroase substanţe de care aveţi nevoie. Pe lângă faptul că am inclus în acest produs toate vitaminele necesare, am luat, de asemenea, în considerare şi raportul dintre acestea. Pentru un efect ideal, am adăugat produsului şi minerale.
 • Senior Formula (90 tablete) - Odată cu înaintarea în vârstă, şi necesarul de vitamine al organismului se modifică. Metabolismul încetineşte, iar absorbţia nutrienţilor devine incompletă. Senior Formula a fost special formulată
  pentru sprijinirea sănătăţii persoanelor de peste 50 de ani.
 • Super Mega 50 (90 tablete) - Super Mega 50 este un produs cu o doză crescută de multivitamine, recomandat adulţilor şi sportivilor. Conţine cantitatea zilnică de vitamine şi minerale în proporţia şi com poziţia ideale. Acest produs a fost special conceput ă fie absorbit pe o pe rioadă îndelungată (eliberare prelungită).
 • Multivitamine pentru Copii

 • Infant Formula (60 ml ) - Un produs cu multivitamine pentru copiii sub 6 ani. Când este vorba de cei mici, trebuie să acordăm o atenţie deosebită unui aport adecvat şi echilibrat de nutrienţi, vitamine şi minerale. Este foarte important să le asigurăm în permanenţă condiţiile pentru o creştere sănătoasă şi o dezvoltare mentală şi fizică normale.

 • Lion Kids cu Vitamina D si Lion Kids cu Vitamina C (90 tablete masticabile)- Niciodată nu este prea devreme să începem o viaţă sănătoasă. Un copil puternic şi sănătos va avea rezultate mai bune la şcoală, atât la învăţătură, cât şi la sport. Nu faceţi compromisuri când vine vorba de dezvoltarea şi sănătatea copilului dvs.! Oferi ţi-i ce e mai bun! Copiii acceptă cu plăcere tabletele masticabile sub formă de animale, aşa că administrarea produsului este foar te uşoară.

 

Multivitamine in functie de Grupa de Sange

  Gama Vital este formată din produse eficiente şi individualizate cu vitamine, cu mai mult de 30 de
  ingrediente active. Acestea au fost concepute con form ultimelor cer ce tări ştiinţifice, precum şi caracteristicilor de constituţie şi necesarului de vitamine al persoanelor cu diferite grupe sanguine. Produsele din gama Vital conţin şi extracte de plante.

 • Vital A (90 tablete) - complex de vitamine, minerale si plante pentru grupa de sange A
 • Vital AB (90 tablete) - complex de vitamine minerale si plante pentru grupa de sange AB
 • Vital B (90 tablete) - complex de vitamine, minerale si plante pentru grupa de sange B
 • Vital 0 (90 tablete) - complex de vitamine, minerale si plante pentru grupa de sange 0
 • Multivitamine special pentru Femei

 • Menopausal Formula (135 capsule) - Mai devreme sau mai târziu, în viaţa fiecărei femei se instalează menopauza. Aceasta apare de obicei între 40 şi 55 de ani, iar principalul său simptom este încetarea treptată a menstruaţiei. Din păcate, efectele secundare care acompaniază menopauza nu sunt foarte plăcute. Menopausal Formula poate fi un sprijin deosebit.
 • New Life Multivitamin (120 tablete) - Există anumite faze în viaţa unei femei în care necesarul de nutrienţi diferă de cel al unei persoane obişnuite. Cererea de anumite vitamine şi minerale creşte la femeile însărcinate sau care alăptează. New Life vă ajută să oferiţi organismului dvs o cantitate optimă de vitamine, lucru important nu doar pentru menţinerea sănătăţii mamei, ci şi pentru dezvoltarea normală a copilului.

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

   

  2010 © calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

 

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Categorii Produse

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse Slabit Calivita

Extracte din Plante

Antioxidanti Calivita

Alte produse Calivita

Produse corp, maini, par