Calivita 

 

 

 

 

Ocean 21 (946 ml) - Gel de Aloe vera, Pau D'Arco, Alge marine

Ocean 21

Pret depozit TVA inclus: 206,69 lei

buton_vizualizare_aviz 

 

  Beneficiile Produsului Ocean 21 de la Calivita

  VerdeAre efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive şi de diferitele substanţe toxice;

  Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general);

  Menţine şi îmbunătăţeşte elasticitatea epidermei şi a ţesuturilor;

  Creşte vitalitatea;

  Are efect antioxidant;

  Încetineşte procesele de îmbătrânire;

  Are efect antiviral şi antifungic;

  Reglează metabolismul;

  Restabileşte digestia normală;

  Ameliorează procesele inflamatorii;

  Are Efect analgezic;

  Efect vasodilatator. Încetineşte procesele de ateroscleroză şi reduce tensiunea arterială. Scade riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

  Prospect Ocean 21 de la Calivita

  Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat şi care se hrănesc din sol - este practic neatinsă. Chiar şi la începutul secolului XXI, algele îşi păstrează, de 70 de milioane de ani, bogăţia naturală, care se regăseşte neştirbită în produsul Ocean 21.

  Ocean 21 este un produs unic de o complexitate deosebită, conţinand mai mult de 200 de substanţe biologic-active valoroase intre care 8 alge marine, vitamine, antioxidanţi, 60 de substanţe minerale, 24 aminoacizi, enzime.

  Astfel, peste 200 de componenţi ai săi asigură toate elementele necesare pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice.

  Algele Marine Continute in Ocean 21


  Ocean 21 contine alge marineAlaria marginata - plantă cu frunze lungi. Puţine ţări din lume pot rivaliza cu bogăţia "grădinii marine" de pe coastele din Mendocino. Conservarea bogăţiei sale se datorează Curentului California.

  Alga este comestibilă. Din ea se prepară supe, garnituri, salate. Datorită conţinutului de substanţe nutritive, se foloseşte la prepararea suplimentelor alimentare. Este o sursă bogată de iod, vitamine B6, B2, K, C, cobalt şi alte oligoelemente.

  Ascophyllum nodosum ­ algă norvegiană sau cu nod. Deşi a apărut deja şi pe coastele din San Francisco, este mai răspândită în apropierea Norvegiei, Irlandei, Groenlandei, în apele nordice adânci al Oceanului Atlantic, fiind astfel foarte puţin expusă eventuale lor poluări. Este mâncarea tradiţională a populaţiei de pe ţărmuri.

  Este bogată în vitamine naturale, substanţe minerale şi oligoelemente esenţiale. Conţine magneziu, calciu, fosfor şi fier sub formă naturală, vitaminele A, B1, B2, C, D, E, aminoacizi, 60 de tipuri de substanţe minerale şi oligoelemente.

  Chondrus crispus- algă irlandeză. Alga întâlnită în Marea Irlandei, rece şi neprietenoasă, se găseşte şi pe ţărmurile Oceanului Atlantic, din Norvegia până în Gibraltar, şi pe ţărmurile Americii.

  Efectele antiinflamatoare ale plantei, cunoscute în medicina populară, au fost confirmate şi de cercetările moderne. În industria cosmetică este utilizată cu predilecţie datorită conţinutului său în proteine, vitamine, săruri minerale, oligoelemente. Este hrănitoare şi uşor digerabilă, benefică in tulburările digestive şi urinare.

  Laminaria digitata - o specie de algă foarte răspândită in Oceanul Atlantic. Este utilizată în industria cosmetică ca hidratant, pentru curăţirea şi calmarea pielii şi ca spumă de baie. Datorită conţinutului în iod a devenit cunoscută deja în anii 1800.

  Fucus vesiculosus - algă marină. În Japonia este un aliment foarte răspândit, iar în Europa este utilizată ca aliment şi condiment. Este folosită în special datorită conţinutului său în iod, care este indispensabil pentru funcţionarea normală a glandei tiroide.

  Prin reglarea funcţiei tiroidiene, influenţează toate funcţiile vitale legate de aceasta. Ingerată cu adaos de apă formează un "dop natural" la nivelul stomacului şi, din acest motiv, este utilizată cu predilecţie împotriva arsurilor gastrice.


  Ocean 21 contine Porphyra yezoensis - Nori.


  Era consumată în China deja în secolul al şaselea al erei noastre. Încă de pe vremea dinastiei Sung este amintită drept cadou destinat domnitorului, din partea provinciei Fuijan. Una din particularităţile sale este conţinutul scăzut de celuloză din membrana celulară, cea ce o face uşor digerabilă.

  Alga conţine mari cantităţi de proteine, vitamine (cantitatea de vitamina C este mai mare decât Într-o portocală proaspătă), substanţe minerale. Conţinutul în vitamina A rivalizează cu cel al spanacului, la fel ca şi cantitatea însemnată de vitamina B. Conţinutul său în aminoacizi este asemănător cu cel al legumelor.

  În compoziţia sa se poate demonstra şi existenţa unor substanţe care ajută la funcţionarea ficatului şi controlează nivelul colesterolului sanguin. Este un detoxifiant eficient. În plus, conţine numeroase substanţe minerale indispensabile funcţiilor celulare, cum sunt zincul, manganul, cuprul, seleniul.

  Rezultatele cercetărilor efectuate asupra algelor au demonstrat că anumite substanţe componente biologic active împiedică dezvoltarea tumori lor canceroase.

  Palmaria palmata - alga este capabilă să furnizeze în proporţie de 100% necesarul zilnic de vitamina B6 şi 66% din vitamina B12. Conţine cantităţi semnificative de fier şi flUOL Este un detoxifiant eficient.

  Ulva lactuca - este o salată de mare. Conţine o cantitate de vitamina C de zece ori mai mare decât portocala şi de două ori mai multă vitamina A decât varza. In cosmetică este utilizată ca o substanţă hidratantă, relaxantă şi pentru înlăturarea efectelor stresului asupra pielii.

  Acţionează cu eficienţă pentru înlăturarea din organism a substanţelor toxice depuse în straturile adipoase.


  Ocean 21 contine Aloe Vera


  Aloe Vera vindeca 50 boliDintre cele 240 de specii de Aloe, doar patru au valoare nutritivă pentru om. Dintre cele patru, în mod cert cea mai valoroasă este Aloe Barbadensis Miller (una din subspeciile de Aloe Vera).

  În consecinţă, un produs de calitate cu Aloe poate fi preparat numai dacă se utilizează ca materie primă Aloe Barbadensis Miller. Mai pe înţeles, principala materie primă a produsului Ocean 21 o reprezintă această specie de Aloe.

  Aloe Vera, prin natura sa, este bogată în calciu şi este singura sursă vegetală care conţine vitamina B12.

  În numeroase civilizaţii, avantajele plantei Aloe Vera şi efectele sale de menţinere a sănătăţii sunt cunoscute de sute de ani. Stimulează digestia, circulaţia limfatică, funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare.

  Cele mai noi descoperiri se referă la faptul că Aloe stimulează funcţionarea celulelor limfocitare - T şi, astfel, creşte capacitatea de apărare a organismului.


  Ocean 21 contine Pau D'Arco


  Este bogat în fier şi calciu, minerale indispensabile pentru funcţionarea organismului uman şi, în special, a creierului. În plantă se mai găsesc vitamina C, zinc şi seleniu, antioxidanţi importanţi, necesari pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

  În plus, Pau d'Arco mai conţine magneziu, mangan, fosfor, potasiu, natriu, vitamina A şi câteva din vitaminele complexului B.

  Scoarţa acestei plante este un adaptogen binecunoscut, care îmbunătăţeşte starea generală şi participă la funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Consumul său stimulează şi absorbţia substanţelor nutritive.

  Datorită efectelor sale antifungice şi antivirale, recunoscute pe scară largă, se recomandă şi în cazuri de Candida sau herpes, respectiv în lupta împotriva virusului HIV.

  Ocean 21 comentat de Butoi Ionut in data de . Foarte bun pentru digestie! Dupa ce am consumat produsul nu am mai avut probleme. 10/10
   

  Mod de Administrare Ocean 21 de la Calivita

  Recomandari Ocean 21:
  Mod de administrare Ocean 21:
  Analgezic (calmant dureri)
  Anemie
  Antibacterian
  Anti inflamator (anti reumatismal)
  Antimutagenic
  Antioxidant
  Antispetic intestinal (antiparazitar)
  Antitumoral
  Antiviral
  Aparat cardiovascular
  Aparat digestiv
  Aparat urinar
  Bioritm (armonizarea)
  Cancer la plamani
  Cancer mamar
  Colesterol (scadere)
  Constipatie
  Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
  Detoxifiere
  Diabet (reglare glicemie)
  Hormoni (reglare)
  Imunitate scazuta
  Infectii (prevenire)
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Laxativ
  Leucemie
  Malarie
  Menstruatii neregulate
  Nervozitate
  Osteoporoza
  Reumatism
  Rinita alergica
  Scleroza multipla
  Scorbut
  Sifilis
  Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
  Tumori
  Vaso dilatator
  Vedere (tulburari)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  (2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1)
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  2-2-2
  1-0-1
  1-0-1

  Legenda :

  1-1-1 = o lingura de Ocean 21dimineata, una pranz si una seara

  O portie de 15 ml de Ocean 21 Contine:

  Combinatie patentata de alge marine -- 1550 mg

  Suc de Aloe Vera (din frunze) -- 1000 mg

  Extract de Pau D'Arco (de zece ori concentrat) -- 550 mg

  Suc concentrat de merisor -- 300 mg

  Extract de sfecla rosie -- 175 mg

  Extract de morcovi -- 175 mg

  Complex de oligoelemente -- 0,165 mg

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi