Calivita 

 

 

 

 

Panax Ginseng (100 Tablete) - Ginseng Coreean

Panax Ginseng

Pret depozit TVA inclus: 64,9 lei

buton_vizualizare_aviz 

 

  Beneficiile Produsului Panax Ginseng de la Calivita

  Are efect energizant si revitalizant;

  Stimuleaza forta mentala si fizica;

  Recomandat in oboseala, stres, anemie, insomnie, impotenta;

  Stimuleaza glandele endocrine;

  Se recomanda sportivilor pentru cresterea performatelor;

  Intareste sistemul imunitar;

  Creste starea generala de sanatate fiind denumit "radacina vietii";

  Recomandat in tulburarile digestive;

  Recomandat bolnavilor de cancer;

  Sub forma de tablete cea mai eficienta forma.

  Prospect Panax Ginseng de la Calivita

  Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor?
  Acum vă prezentăm o plantă asiatică. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.

  Panax GinsengGinsengul este o plantă perenă, originară din estul Asiei şi din America de Nord, fiind utilizată de mai mult de 5000 de ani. Datorita multiplelor sale efecte curative, chinezii o consideră un panaceu universal. Se comercializează mai multe varietăţi de ginseng - corean, chinezesc, american si siberian - toate aparţinănd familiei Araliaceae.

  Ginsengul este folosit pe scară largă ca supliment alimentar. S-a constatat ca ginsengul stimulează forţa mentală şi fizică. Chinezii arată ca ginsengul vindecă impotenţa, hiper şi hipotensiunea arterială, anemia, artrita, tulburărie digestive, insomnia, oboseala, creşte rezistenţa la stres. Prin stimularea glandelor endocrine, ginsengul favorizează utilizarea vitaminelor şi mineralelor.

  Asorbţia şi utilizarea optimă a nutritenţilor este importantă pentru persoanele care o dieta neadecvată sau care nu consumă suficiente vitamine şi minerale. Fără vitamine şi minerale, organismul nu poate prelucra şi transforma proteinele , carbohidraţii si lipidele în energie. Deci, în absenţa vitaminelor şi mineralelor, organismul nostru ar "muri de foame."

  Ginsengul a fost numit "Rădăcina Vieţii"

  În China, datorită efectelor sale curative deosebite ginsengul mai este numit şi "radăcina vieţii". Ginsengul încetineşte procesele de îmbătrânire şi joacă un rol important în conservarea vitalităţii. Consumul regulat de ginseng este util pentru toate persoanele, indiferent de varstă şi sex.

  Radacina de GinsengExecelentele proprietăţi ale ginsegului chinezesc şi corean sunt cunoscute de mii de ani. În medicina Extremului Orient, ginsengul se foloseşte astăzi pentru aproape orice afecţiune şi este un fel de panaceu universal. Cu cât ginsegul este mai bătrân cu atât calitatea sa este mai bună, deoarece conţine mai multe substante active. În cazul ginsengului coreean, de exemplu, extractele preparate din plante de 5-7 ani au o calitate deosebită.

  Folosirea ginsengului de către sportivi este investigată de un numar tot mai mare de cercetători. S-a stabilit deja că administrarea în doze mari este decisivă.

  Panax Ginseng conţine, pe lângă ginsenozide, o substantă numită panaxan, care reduce nivelul glicemiei şi moleculele de glucide, stimuland sistemul imunitar.

  Cercetări asupra Ginsengului

  Cercetările arată că ginsengul creşte activitatea cerebrală şi eliberează andrenalină.

  Menţine starea de vigilentă şi intârzie apariţia stării de oboseală. În cursul antrenamentelor şi competiţiilor, mecanismul de acţiune al ginsengului constă în dirijarea proceselor catabolice:pentru producerea de energie, organismul va folosi mai putin glicogen şi mai multi acizi graşi liberi.

  Ginsengul îmbunătăţeşte eficienţa pulmonară şi reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sânge, raportat la consumul de oxigen.

  Atentie!

  Deşi ginsengul nu este medicament, pacieţii care suferă de hipertensiune şi afectiuni cardiace trebuie să işi consulte medicul cu privire la administrarea simultană a ginsengului şi a medicaţiei lor de bază.

  Dozele scăzute de ginseng pot creşte tensiunea arterială, iar dozele crescute pot scădea tensiunea arterială.

  Este important de ştiut că ginsengul este cel mai eficient sub formă de tablete care se dizolvă în intestine sau sub formă de capsule. Conţinutul de ginseng al diferitelor extracte alcoolice nu este de aceeaşi calitate şi eficienţă.

  Parerea clientilor despre Panax Ginseng de la Calivita

  "Desigur, fiecare dintre noi avem perioade in viata in care nu ne putem odihnii cum trebuie. Aceasta situatie apare mai ales in cazurile in care lucrezi in schimburi.

  Sunt asistenta medicala si lucrez de la multi ani la un spital in ture. Eram mereu obosita si somnoroasa si aveam si hipertensiune arteriala scazuta. Cand veneam acasa din tura de noapte nu ma putem odihnii pana a doua zi si pentru a face fata m-am obisnuit sa consum o cantitate mare de cafea. Din cauza efectelor secundare binecunoscute ale cafelei am decis sa incerc ginseng coreean auzind de calitatile sale energizante.

  Dupa o saptamana de consum lucrurile au inceput sa se schimbe: pe tura de noapte nu mai simteam acea oboseala coplesitoare, munca a devenit mai putin stresanta si am simtit o explozie de energie semnificativa. Dupa tura de noapte am reusit sa ma odihnesc cum trebuie si aveam energie si pentru treburile de zi cu zi.

  Din acel moment am inceput sa folosesc acest produs cu regularitate si l-am recomandat si fiului meu care in acea perioada se afla in sesiunea de examene fiind obosit si stresat rezultatele fiind pozitive.

  Din momentul in care am inceput sa folosesc Panax Ginseng am renuntat si la cafea rezolvandu-se totodata si problemele cu hipertensiunea.

  Daca sunteti in aceeasi situatie va recomand acest produs."

   

  Panax Ginseng - Vitalitate de la răsărit.

  Indicaţii Terapeutice Panax Ginseng de la Calivita

  Recomandari Panax Ginseng:
  Mod de administrare Panax Ginseng:
  Activitate fizica (stimulare)
  Anemie
  Astenie
  Hipertensiune
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Memorie (imbunatatire)
  Oboseala
  Rau de mare, masina, avion (prev)
  Senilitate (prevenire)
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
   

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

   O tabletă Panax Ginseng conţine:
  Ginseng Corean         500 mg
   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2017 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi