Calivita


Plante medicinale

 

Calivita
Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

Producatori produse sportivi

Prolab

Cytogenix

California Fitness

Iss Research

Twinlab

Muscletech

Six Star Muscle

Api

Partener Calivita International

Vitamine Calivita

Minerale Calivita

Multivitamine Calivita

Produse naturiste slabit Calivita

Produse naturiste pe baza de plante medicinale Calivita

Antioxidanti Calivita

Alte produse naturiste Calivita

Produse naturiste corp, maini, par Calivita

 

Miracolul vindecarii bolilor cu ajutorul plantelor medicinale

 

  Administrarea sistematica a plantelor medicinale, o modalitate simpla si usoara prin care cei inteligenti vor ajunge sa fie perfect sanatosi si fericiti.


  Plantele medicinale sunt niste adevarate mini sisteme de rezonanta, care capteaza din univers anumite energii specifice, care le fac sa fie unice si ireproductibile.
  De altfel si compozitia chimica a plantelor medicinale este foarte complexa si difera extraordinar de mult de la o planta la alta, atat in constituenti cat si in proportia acestora (aspecte studiate in fitochimie).

  Musetel - Plante medicinale

  Plantele medicinale fie ca se exprima prin radacini, rizomi, bulbi, tije, ramuri, frunze, flori sau fructe reprezinta in esenta fortele benefice ale cosmosului.

  DR. Arcadie Percek


  Asa cum noi nu suntem numai niste organe, tot astfel acesti constituenti sunt “asezati” in organismul plantei astfel incat sa functioneze ca un tot perfect (caci Natura nu poate fii decat perfecta) atat in dezvoltarea plantei dar si mai departe, atunci cand ea este ingerata, in actiunea terapeutica.


  Stiinta tratarii si vindecarii bolilor cu plante medicinale poarta denumirea de fitoterapie.
  Daca va ganditi de exemplu sa administrati o planta medicinala care v-a fost recomandata de medicul terapeut, trebuie sa stiti ca aceasta planta va aduce in universul launtric anumite energii, va va pune in rezonanata cu una sau mai multe idei forta care sunt complexe si UNICE si va fi o modalitate simpla si accesibila de a va imbogati universul launtric cu energii care sunt TAINICE pentru majoritatea oamenilor din ziua de astazi.

  Capsuni - Plante medicinale
  Plantele medicinale sunt scaldate in razele soarelui, isi extrag seva din solul proaspat si sunt mangaiate de vant pana cand culegatorii cunoscatori le vor recunoaste si le vor culege.

  Plantele medicinale urmeaza sa fie uscate, dar aceasta nu inseamna ca isi vor pierde calitatile lor extarordinare. Intreaga lor putere si energie vor ramane inmagazinate pe o perioada de aproximativ doi ani. Fotografiile Kirlian, dar si stiinta moderna au evidentiat o aura stralucitoare in jurul plantelor, chiar si a celor uscate, ceea ce le face superioare medicamentelor atunci cand sunt alese pentru un tratament, caci ele pot interveni si la nivel energetic spre deosebire de medicamentele de sinteza care nu sunt decat niste formule chimice care actioneaza strict pe structurile fizice si adeseori cu urmari negative secundare importante.
  O planta medicinala ajunge sa aiba o anumita forma si culoare care sa-i permita sa capteze o energie specifica, fiind indrumata in subtil de spiritele naturii care o ocrotesc. La nivelul speciilor sunt entitati angelice care ingrijesc cresterea plantelor si exista idei forta care sunt specifice tuturor plantelor dintr-o anumita specie.

   

  Plantele medicinale va pot vindeca in situatii in care foarte adesea medicamentele n-au fost in stare de nimic.

  Maurice Messegue si Michael Bontemps

  Sa luam un exemplu de planta medicinala: Trandafirul de Damasc pe care toata lumea il cunoaste. Pentru multi este o planta ornamentala dar sa stiti ca ea are chiar virtuti terapeutice fiind o planta medicinala.

  Iata cati constituenti minunati contine aceasta planta medicinala. Ei vor coopera toti la sanatatea si bunastarea dumneavoastra. Este ca si cum in loc sa se roage o singura persoana (cum este cazul produselor de sinteza care contin o singura subtanta activa sau a suplimentelor alimentare care contin mai multe extracte izolate) pentru sanatatea si fericirea dumneavoastra, s-ar ruga 50 de persoane si toate apartin aceleiasi familii. Dar daca administrati un amestec de 5 sau 10 plante medicinale, va dati seama ce beneficiu imens aveti, ce ajutor imens va aduce Natura?
  Florile de trandafir conţin ulei volatil (0,06% în petale şi 0,01% în restul părţilor florale). Uleiul de trandafir este format în proporţie de 80% din alcooli terpenici alifatici liberi: citronelol, geraniol, nerol, eugenol, linalol, aldehide terpenice; restul de 20% este format din stearoptene. Petalele mai conţin taninuri catechice, derivaţi de natură flavonoidă, cianozid, cianidină (aglicon), ceară, zaharuri.

  Trandafir - Plante medicinale  Ia uite ce actiuni au aceste flori la care unii nici nu s-ar gandi ca la niste plante medicinale. Sa stiti ca plantele medicinale consacrate si studiate de medicinile traditionale din Romania, dar si din Orient, China, India, Himalaia au de 10 sau 20 de ori mai multe actiuni cunoscute.

  Trandafirul ca planta medicinala este Antibacterian, antidiareiec, antifebril, antifungic, antimicotic, antiseptic, aromatizant, astringent, bacteriostatic, bactericid, cicatrizant, dezinfectant, laxativ bland, purgativ, vermifug.

  Trandafirul ca planta medicinala este recomandat in afectiuni oculare (blefarita, conjunctivita, oboseala oculara), dermatologice (micoze, eczeme, urticarie), cardio-respiratorii (astm bronsic, dispnee, bronsectazie), gastro-intestinale (constipatie, dureri de stomac), febra, lipotimii, intarirea sistemului imunitar (viroze, dizenterie, TBC) etc.

  Trandafirul este considerat floarea iubirii.
  Administarea sublinguala a 1g de pulbere uscata de planta de 4 ori pe zi, timp de 5-7 luni, inlatura stresurile afective, cicatrizeaza ranile sufletesti, trezeste Anahata chakra si amplifica puterea de a iubii, amplifica feminitatea in cazul femeilor, ajuta chiar la sublimarea menstruatiei, amplifica tandretea in cazul barbatilor facindu-i mai iubitori.

  Maceratul din petale de trandafir, poate fi folosit extern si ingrijeste tenul sau intern avand efectele enumerate mai sus.

  In baza de date exista cunostinte complexe despre aproximativ 2000 plante medicinale.

  Plantele medicinale in formule inspirate si corect stabilite pentru fiecare in parte va vor putea ajuta sa fiti, dupa dorinta, mai sanatosi, mai charismatici, debordand de virtalitate, mai relaxati, veseli si plini de optimism, mai interiorizati, favorizand meditatia si chiar starile de transa, mai rezistenti la stres, mai focalizati si cu o putere mai mare de concentrare si de focalizare mentala, misteriosi caci sursa acestor transformari isi are originea in minunatele plantute medicinale pe care ni le pune la dispozitie Natura Mama si vointa noastra si ajutorul pe care ni-l acorda Dumnezeu Tatal de a fi consecventi in administrarea sistematica a acestor remedii.

  Un proverb chinezesc spune: "Primele si adevaratele medicamente sunt plantele medicinale."


  DR. Adam Evelina

  Compania Calivita International produce si comercializeaza o gama variata de produse naturiste, printre care s-a acordat o importanta deosebita produselor obtinute din plante medicinale.

  Astfel compania produce un numar de 30 produse pe baza de plante medicinale, acestea fiind obtinute pe cale naturala prin presare la rece, pastrand astfel calitatile unice ale plantei in forma ei naturala.

  Produse naturiste Calivita pe baza de plante medicinale

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  Apasati aici pentru a merge in partea de sus a paginii

  2009 © calivitavelcu.ro

Magazinul virtual Calivita

Produse Calivita pe baza de plante medicinale

Plante medicinale

Afin
Alfalfa
Aloe Vera
Anason
Brusture
Busuioc
Catina
Cerentel
Cimbru
Ciubotica
Coacaz
Coada calului
Coada racului
Coada soricelului
Coriandru
Cretisoara
Crusinul
Ginsengul
Oregano
Patrunjelul
Usturoiul