Calivita 

 

 

 

 

Power Mins (100 tablete) - Complex de Minerale

Power Mins

Pret Power Mins (100 Tablete): 56,76 lei

 

  Beneficiile Produsului Power Mins de la Calivita

  Complex de minerale esentiale;

  Intareste sistemul osos;

  Asigura functionarea optima a sistemului nervos;

  Ajuta la cresterea in masa musculara;

  Se recomanda sportivilor;

  Ajuta la absorbtia vitaminelor;

  Recomandat in afectiunile aparatului cardiovascular;

  Minerale sunt sub forma chelata pentru absorbtie ridicata.

  Prospect Power Mins de la Calivita

  Mineralele şi oligoelementele sunt indispensabile pentru menţinerea sănătăţii. Deoarece organismul nostru nu este capabil să le producă singur, iar alimentele pe care le consumăm nu le conţin în cantitatea şi calitatea necesară, trebuie să le completăm folosind suplimente alimentare.

  Aceste elemente au o importanţă vitală, absenţa lor ducând la perturbări în funcţionarea organismului, respectiv la apariţia bolilor.

  Power Mins este un Complex de Minerale sub forma chelata avand astfel o absorbtie ridicata fata de mineralele obisnuite

  Calciul este responsabil de sănătatea oaselor şi a danturii.

  Prezenţa magneziului în organism este o condiţie de bază pentru funcţionarea eficientă a sistemului nervos şi muscular.

  Cuprul este indispensabil pentru înglobarea fierului în hemoglobină. În absenţa cromului, apar perturbări ale metabolismului glucidic.

  Iodul este necesar pentru funcţionarea corespunzătoare a glandei tiroide, iar manganul pentru activitatea enzimelor digestive.

  Molibdenul ajută la metabolismul glucidelor şi lipidelor şi este o componentă importantă a enzimei care asigură utilizarea fierului.

  Potasiul reglează echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizează ritmul cardiac şi ajută la eliminarea metaboliţilor inutili.

  Seleniul este un antioxidant important, care încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor.

  Zincul este indispensabil pentru buna funcţionare a sistemului imunitar.

  In zilele noastre, aproape toată lumea e conştientă de importanţa pe care o au vitaminele în alimentaţie. Foarte puţini oameni ştiu, însă, că în lipsa sărurilor minerale, vitaminele nu îşi pot exercita efectul benefic. Dacă substanţele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate.

  Mineralele din Power Mins sunt Indispensabile Organismului


  Importanţa substanţelor minerale este subliniată şi de faptul că, cu toate că organismul este capabil să sintetizeze anumite vitamine, nu poate sintetiza minerale, acestea trebuind asigurate prin aport alimentar.

  Dacă, dintr-un motiv sau altul, substanţele minerale lipsesc din alimentaţie, pot apărea dereglări serioase în organism. În astfel de situaţii, precum şi în cazul solicitărilor fizice deosebite (de exempl u antrenamente epuizante sau competiţii sportive), se impune un adaos de substanţe minerale sub formă de suplimente alimentare.


  Organismul are nevoie de cantităţi mai mari din anumite substanţe minerale. Printre acestea se numără calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum şi clorurile. Din altele, organismul utilizează zilnic doar câteva mili sau micrograrne.

  Denumirea ştiinţifică a acestora este oligoelemente şi sunt la fel de importante pentru menţinerea sănătăţii ca şi celelalte. Acest lucru se explică prin fenome­nul de sinergism, adică partici parea lor concomitentă la mai multe reacţii chimice şi potenţarea reciprocă a efectelor.

  Deci, lipsa sau insuficienţa chiar şi a unui singur oligoelement împiedică desfăşurarea În condiţii normale a acţiunii celorlalte oligoelemente.

  Doza Optima de Minerale


  Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, acum câteva zeci de ani, necesarul zilnic recomandat pentru un număr de 6 elemente, şi anume: calciul, iodul, fierul, magneziul, fosforul şi zincul.

  Alături de acestea, pentru buna funcţionare a mecanismelor de reglare din organism, mai sunt necesare încă cel puţin 12 elemente cunoscute.

  Acestea sunt: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful şi vanadiul, care poartă denumirea de elemente active. Începând cu anul 1989, în SUA şi seleniul este considerat element vital pentru organismul uman, stabilindu­se necesarul zilnic recoman­dat şi pentru acest element.


  Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini referitoare la efectele diferitelor minerale sau oligoelemente. În cele ce urmează, din lipsă de spaţiu, va trebui să rezumăm doar în câteva fraze importanţa fiecăruia dintre ele.

  Calciul şi fosforul sunt mineralele implicate in men­tinerea sănătătii oaselor şi a danturii. În acelaşi timp, calciul şi magneziul au un rol foarte important în funcţionarea aparatului cardiovascular.

  Calciul contribuie la absorbţia fierului şi are rol în transmiterea excitaţiilor nervoase.

  Magneziul este indispensabil activităţii sistemului nervos şi musculaturii şi are un rol important în procesul metabolic prin care glucoza se transformă în energie.

  În lipsa cromului, metabolisrnul glucidic nu este eficient.

  Cobaltul, asemănător fierului, este indis­pensabil în procesul de formare a globulelor roşii.

  Fără cupru, fierul nu poate fi înglobat În hemoglobină lodul este absolut necesar pentru functionarea glandei tiroide şi a proceselor metabolice.

  Manganul susţine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea, joacă un rol important in eliminarea toxinelor.

  Molibdenul işi aduce aportul la metabolismul glucidic şi lipidic şi, in acelaşi timp, este un component important al enzirnei care asigură utilizarea fierului.

  Potasiul, în combinatie cu sodiul, reglează echilibrul, hidro-electrolitic al organismului, normalizează ritmul cardiac şi contribuie la eliminarea metabolitilor inutili Seleniul, ca şi vitamina E este un antioxidant importan si, deci, încetineşte îrnbătrânirea ţesuturi lor şi are rol în prevenirea formării tumorilor maligne.

  Zincul controlează şi dirijează procesele metabolice din organism, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor şi este indispensabil pentru sinteza proteinelor şi funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

  Power Mins Comentat de Radu Simona in data de . Foarte bun produsul! Am folosit acest produs si sunt multumita. 4.5
   

  Power Mins - Întotdeauna important...

  Continut Power Mins: Calciu (din carapace de scoica si citrat) 250 mg, Magneziu (oxid si aspartat) 150 mg, Zinc (chelatat cu aminoacizi) 7,5 mg, Mangan (chelatat cu aminoacizi) 4mg, Cupru (chelatat cu aminoacizi) 0,5 mg, Molibden (chelatat cu aminoacizi) mcg, Iod (din alga marine) 50 mcg, Crom (picolinat) 50 mcg, Seleniu (seleniu-mentiotina si selenat de sodiu) 20 mcg.

  Mod de Administrare Power Mins de la Calivita

  Recomandari Power Mins: Mod de administrare Power Mins:
  Acnee
  Activitate fizica (stimulare)
  Adolescent (14-18 ani) - preventiv
  Afectiuni cardiace (acord cardilog)
  Alcoolism
  Anemie feripriva
  Anticonceptionale (comb. ef. neg.)
  Aritmie cardiaca
  Astenie
  Carcei
  Cardiopatie ischemica
  Crestere (stimulator)
  Decalaj fus orar
  Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
  Depresie
  Dinti sanatosi
  Enduranta (rezistenta la efort)
  Febra musculara (prevenire)
  Menopauza
  Nervozitate
  Osteoporoza
  Persoana in varsta - preventiv
  Picioare reci
  Rahitism
  Rau de mare, avion, masina (prev)
  Ritm cardiac (lipsa Ca, Mg, K, B2)
  Schizofrenie
  Scrasnit din dinti
  Spasmofilie
  Varice
  Varsat de vant
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  1 caps dupa 5 ore de zbor
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
   

  Legenda:

  1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si un seara

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi