Calivita 

 

Produse Prolab

Prolab Amino 2000

Prolab Amino Gelaps

Prolab Glutamine

Prolab Pure Whey

Prolab Glutamine + Creatine Twinpack

Prolab Pure Soy

Prolab Creatine Monohydrate

Prolab Phosphocreatine Monohydrate

Prolab N-Large2

Prolab Liquid L-Carnitine

Prolab Cuts II with Chromium

 

 

 

  Prolab

  Scurt istoric a firmei Prolab.

  În 1993, când s-a înfiinţat Prolab (www.prolab.com), aceasta nu şi-a propus să fie cea mai mare companie de nutriţie sportivă, ci doar cea mai bună! Această atitudine lipsită de compromisuri în ceea ce priveşte calitatea şi serviciile oferite i-a adus companiei mii de clienţi fideli şi a propulsat-o printre mărcile cele mai de valoare din Statele Unite.

  Produsele Prolab

  Prolab foloseşte materiile prime cele mai de calitate şi mai proaspete din întreaga lume. Aceste ingrediente, ca şi produsele finite, sunt testate şi re-testate în fiecare fază a procesului de fabricaţie, pentru a se asigura o puritate, eficacitate şi bio-disponibilitate maximă. Când cumperi un supliment Prolab, ştii că ai dat banii pe cel mai de calitate produs posibil.

  Sportivi din echipa prolab

   

  Stan McQuay

  Stan McQuay - Prolab

  Născut la o bază militară din Japonia a armatei americane, Stan a crescut în California de Sud, iar în liceu a excelat la arte marţiale şi fotbal american. Dorinţa lui de a deveni mai mare şi mai puternic pentru fotbal l-a condus către adevărata pasiune a vieţii sale: culturismul şi fitnessul. În cei 15 ani care au trecut de când a pus pentru prima dată mâna pe greutăţi, Stan a câştigat numeroase titluri de campion, printre care Musclemania World Champion, Superbody World Champion (de două ori) şi NPC U.S.A. Champion (categoria mijlocie). Ca profesionist, Stan îşi dedică acum timpul educării şi motivării tinerilor cu privire la culturismul natural, prin numeroase apariţii în presă şi la TV.


  Jennifer Searles

  Jenifer Searles - Prolab

  Competitoare profesionistă în IFBB şi model renumit, Jennifer Searles este deţinătoarea a numeroase diplome în domeniul antrenamentului personal, antrenamentului de forţă, fitnessului pre- şi postnatal şi este, de asemenea, consultant nutriţionist.

   

   

  Chris Cianculli

  Chris Cianculii - Prolab

  Fost instructor de fitness pentru echipa profesionistă de hochei a NHL New York Islanders, Chris are un masterat în fiziologia antrenamentului şi deţine un certificat de instructor de fitness şi sănătate, emis de Colegiul American de Medicină Sportivă. Chris, în momentul de faţă, îşi împarte timpul între poziţia sa de director adjunct la un renumit centru de fitness din Long Island, New York, şi conferinţele despre antrenament şi nutriţie pe care le ţine pe tot cuprinsul Statelor Unite.

   

  Hugo Rivera

  Hugo Rivera - Prolab

  Hugo este antrenor personal, specialist în nutriţie sportivă şi inginer programator, având propriul său site de fitness şi nutriţie. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărţi despre culturism, printre care The Body Sculpting Bible for Men, The Body Sculpting Bible for Women şi The Hardgainers Bodybuilding Handbook. Hugo îşi foloseşte cunoştinţele şi experienţa în domeniul antrenamentului pentru a-i ajuta pe oamenii obişnuiţi să îşi atingă scopurile, cu ajutorul unor tehnici practice şi inteligente, care a descoperit că dau rezultate chiar şi în cazul celor mai încăpăţânate metabolisme.

  Produse Prolab

  Produse Prolab

   

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

   

  Prolab Brand

2009 © calivitavelcu.ro

Site oficial

www.prolab.com

produs cytogenix

California Fitness

Iss Researh

Twinlab

dymatize

prolab

iovate link

muscletech logo

cytogenix logo

api logo

six star muscle logo