Calivita 

catre pagina principalaprodusele pe care le avemAfectiuni cunoscutemarturiile clientilor nostridetalii despre afacerea calivitaarticole legate de cum sa-ti pastrezi organismul sanatos folosind produse calivitaAici puteti afla mai multe detalii legate de modalitati de comandadetalii de contact

 

 

 

 

Shark Aid (90 capsule) - Cartilaj de Rechin Concentrat

 

Shark Aid - Cartilaj de rechin

Pret TVA inclus: 131,89 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Beneficiile Produsului Shark Aid de la Calivita

  Previne cancerul;

  Concentratie foarte ridicata per tableta;

  Se recomandă în tratamentul adjuvant al cancerului;

  Se recomandă în afectiunile reumatice în special artrita;

  Este eficient în bolile dermatologice în special psoriazis;

  Are efect antiinflamator;

  Întăreşte articulaţiile şi cartilagiile.

  Se recomanda sportivilor.

  Promotie Cartilaj de rechin

  Prospect Shark Aid de la Calivita

  Ce ne oferă comorile mărilor?
  Lumea vie a mărilor nu ne încântă doar privirea, ci reprezintă şi un izvor de substanţe nutritive care protejează sănătatea. Faceţi cunoştinţă cu un produs al cărui materie primă provine din mări şi oceane.

  Shark Aid - Cartilaj de rechinCartilajul de rechin - Cercetătorii vieţuitoarelor lumii marine au denumit rechinul "maşina vie perfectă".

  Această vieţuitoare există pe pământ, cu o morfologie nemodificată, de 400 milioane de ani.

  Înota prin oceane cu mult înaintea dinozaurilor şi nici azi nu ar fi ameniţat cu dispariţia dacă nu ar exista omul.

  Rechinul nu doarme niciodată, este în permanenţă activ şi niciodată nu face cancer. Acestă ultimă constatare a atras atenţia cercetătorilor doar în ultimii ani.

  Într-un studiu publicat în 1983, doi oameni de ştiinţa de la renumitul institut de cercetare Massachusetts Institute of Technology (MIT) au demonstrat că în cartilagiul de rechin se află substanţe care inhibă dezvoltarea reţelei sanguine ce asigură nutriţia tumorilor, împiedicând astfel proliferarea lor.

  Independent de cercetătorii de la MIT, la Harvard University Mecical School s-a descoperit că, dacă se reuşeşte limitarea angiogenezei (inhibarea dezvoltării reţelei sanguine care înconjoară ţesuturile caceroase), se poate împiedica creşterea tumorii şi extinderea ei la la ţesuturile sănătoase(metastaza).

  Cunoscutul cercetător american al vieţii marine, DR. I. William Lane, se străduieşte de peste un deceniu să îi convingă, pe cercetători şi medici să utilizeze cartilajul de rechin şi să testeze efectele sale terapeutice.

  În anul 1993, acesta a publicat o carte intitulată Rechinii nu se ămbolnăvesc de cancer, în care a adunat laolaltă cunoştinetele existente în prezent pe această tema (în America, volumul a devenit best-seller).

  În ce constă secretul rechinilor? Aceştia se numără printre vieţuitoarele cu cea mai simplă constituţie, nefiind atinşi de evoluţie. Au supravieţuit 400 milioane de ani fiidcă organismul lor este adaptat pentru a supravieţui.

  Constituţia lor, organele de simţ, înmulţirea, capacitatea de protecţie împotriva bolilor sunt perfecte. În plus singurul duşman al lor este omul. Organismul rechinilor nu are nici măcar un os, ci doar cartilaje. Acesta repezintă 6-8% din greutatea corporală.

  Sistemul imunitar al rechinilor este deosebit de puternic şi eficient. Rănile lor se vindecă repede şi aproape niciodată nu se infectează.

  Caracteristica sistemului imunitar al rechinilor constă în permanenta producere de anticorpi şi eliberarea lor în fluxul sanguin, în timp ce sistemul imunitar al omului este mai mult leneş şi se activează doar când trebuie să lupte împotriva unei infecţii.

  Cercetări asupra Cartilajului de Rechin

  Shark Aid protejaza oasele si cartilagiile.Experimenetele efectuate pe animale de către cercetătorii americani şi belgieni au dovedit cu certitudine că cartilajul de rechin nu este toxic indiferent de doza utilizată.

  Animalele bolnave de cancer pe care s-a experimentat acest extract au trăit mai mult sau chiar s-au însănătoşit, iar cele care nu au primit acest preparat au decedat.

  Dr. Prudden, unul din pionierii cercetărilor din acest domeniu, a descoperit că anumite glucide ce intră în compoziţia cartilajului de rechin, aşa-numutele mucopolizaharide, au pe lângă rolul imunomodulant şi un efect antiinflamator.

  Dr. Serge Orloff, specialist reumatolog de la Institutul Jules Bordet din Bruxelles, administrat cartilaj de rechin blonavilor cronici de artrită, rezultatele fiind deosebit de favorabile. De altfel acest tratament este de mai multi ani utilizat şi în traumatismele articulare ale sportivilor şi în special ale cuturiştilor.

  În cartea sa Dr. Lane menţionează rezultate spectaculoase obţinute prin administrarea cartilajului de rechin la bolnavii de cancer din Costa Rica şi Mexic. În mai 1992 la o clinică din Tihuana, s-a administrat unui numar de 8 femei - diagnosticate cu cancer la sân - cartilaj de rechin în doză de 30-60 mg zilnic, timp de 6-8 săptămâni.

  După această perioadă s-a constatat reducerea semnificativă a volumului tumorii. Constatarea clinică a fost confirmată şi prin tomografie computerizată (TC).

  Concluzia firească în urma acestor cercetări este că extractul din cartilaj de rechin se poate utiliza pentru a prevenii cancerul şi ca tratament adjuvant la tratamentul specific al acestuia.

  Este eficient în bolile reumatice cum ar fi artrita şi osteoartrita reumatică, în psoriazis şi alte afecţiuni dermatologice, precum şi în retinopatia diabetică, putând fi utilizat şi ca antiinflamator.

  Atentie!

  - Consumul cartilajului de rechin nu poate substitui tratamentul chirurgical, citostatic şi radioterapia ăn cazul boli canceroase. Utilizarea sa este recomandată la 4-5 săptămani după tratamentul specific.

  - Se interzice categoric administrarea acestor preparate gravidelor, celor cu fracturi osoase, infarct miocardic sau personelor care au suferit intervenţii chirurgicale. Utilizarea lor se recomandă la 5-6 săptămâni de la naştere, accident sau intervenţia chirurgicală.

  Shark Aid - Eternitatea.

  Shark Aid Comentat de Cojocaru Ionela in data de . Foarte bun produsul! Mi-a fost de ajutor. 5
   

  Mod de administrare Shark Aid

  Recomandari Shark Aid:
  Mod de administrare Shark Aid:
  Afectiuni articulare degenerative
  Antiinflamator
  Antitumoral
  Artroza
  Cancer de colon
  Cancer la plaman
  Cancer mamar
  Coxartroza
  Fibron uterin
  Leucemie
  Mononucleoza
  Osteoporoza
  Persoana in varsta - preventiv
  Poliartrita reumatoida
  Psoriazis
  Reumatism
  Spondilita anchilopoietica
  Spondiloza
  Tumori
  1-1-1
  (2-2-2) o luna, apoi (1-1-1)
  (3-3-3) 3 luni, apoi (2-2-2)
  (3-3-3) o luna apoi (2-2-2)
  (3-3-3) 3 luni apoi (2-2-2)
  (3-3-3) 6 luni, apoi (2-2-2)
  (3-3-3) 6 luni, apoi (2-2-2)
  2-2-2
  (3-3-3) 3 luni apoi (2-2-2)
  2-2-2
  2-2-2
  1-1-1
  1-0-1
  1-1-1
  1-1-1
  1-1-1 ->
  1-1-1
  1-1-1
  3-3-3

  Legenda:

  1-1-1 = o capsula dimineata, una la amiaza si una seara

  2-2-2 = doua capsule dimineata, doua la amiaza si doua seara

  3-3-3 = trei capsule dimineata, trei la amiaza si trei seara

   O Tabletă Shark Aid conţine:

  Cartilaj uscat de rechin (puritate 100%)

  750 mg

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2017 © calivitavelcu.ro

 

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi