Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

CALCIUM MAGNESIUM PLUS (Strong Bones plus K2) - 100 capsule
- Calciu, Magneziu si Vitamina D Pentru Oase Puternice si Sanatoase

NOU! + Vitamina K 2

Calcium Magnesium Plus

Preţ TVA inclus: 76,89 lei

   

  Beneficiile Produsului Strong Bones Plus K2

  Contine calciu, magneziu şi vitamina D;

  Menţine sănatatea sistemului osos;

  Ajută la absorbţia fierului;

  Ajută la funcţionarea eficientă a sistemului nervos;

  Se recomandă sportivilor pentru energie;

  Previne si combate osteoporoza;

  Plus vitamina K2;

  Prospect Strong Bones Plus de la Calivita

  Strong Bones Plus este un produs care ajuta la mentinerea integritatii structurii osoase. Contine calciu si magneziu, fiind suplimentat cu vitamina D, pentru o utilizare optima.

  Strong Bones Plus Contine Calciu

  Strong Bones se recomanda VarstnicilorCalciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sitemul osos.

  Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteomalacie, oteoporoza si carii dentare. De asemenea, scade si rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare.

  Datorita hipocalcemiei (concentratie scazuta a calciului sanguin), calciul se mobilizeaza din oase, ajunge in sange si se poate depune pe peretii lezati ai arterelor. Lipsa calciului faciliteaza absorbtia plumbului (un metal toxic) si depunerea acestuia in oase si dinti.

  Carenta de calciu si fier este foarte frecvent intalnita la femei. Efectele carentei devin evidente mai ales in timpul si dupa starile de graviditate, precum si la varste mai inaintate.

  Administrarea calciului are efecte benefice si in lombangii, dismenoree si contribuie la atenuarea durerilor osoase datorate cresterii. In cursul starilor de hipoglicemie (concentratia scazuta a glucozei din sange), este indicat un aport crescut de calciu.

  Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800 - 1200 mg. Dusmanii calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent si in ciocolata), precum si fitatii (din cereale). deoarece impiedica absorbtia intestinala a acestuia.

  Alimentele bogate in calciu sunt laptele si produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia si zarzavaturile. Deoarece 70 - 80% din populatie nu tolereaza laptele, din cazua lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic tuturor oamenilor.

  Atentie!
  Ingestia zilnica a peste 2 g calciu se admite numai sub supraveghere medicala. Cantitati mici de vitamina D, fosfor si magneziu intensifica absorbtia intestinala a calciului. Administrarea calciului se va face fractionat, in doze mici repartizate pe tot parcursul zilei.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Strong Bones Plus Contine Magneziu  Strong Bones Plus se recomanda sportivilorMagneziul
  este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si al proteinelor.

  Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare destinate sportivilor, pentru ca participa la procesele de eliberare si consum a energiei.

  Asigura si buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesul de imbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor si a arterosclerozei.

  Dupa unii cercetatori, consumul de magneziu creste rezistenta organismului fata de infectii si imbunatateste randamentul intelectual.

  Impiedica procesul de formare a calculilor renali si biliari cu continut de calciu. Favorizeaza procesele de digestie si mentine integritatea danturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si straile depresive.

  Dusmanii magneziului sunt substantele diuretice si alcoolul, deoarece cresc eliminarile urinare de magneziu. Srsele naturale de magneziu sunt semintele uleioase. zarzavaturilor si apele minerale. Ingrasamintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol si, ca urmare, scade si continutul de magneziu al alimentelor.

  Magneziul este indispensabil metabolismului substantelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potsiu), precum si asimilarii vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit in cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni.

  Atentie!


  Este contraindicata ingestia unei doze mai mari de 1 g de magneziu pe zi, timp indelungat. Magneziul are o buna actiune in asociere cu vitamina A, calciu si fosfor. Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu si magneziu este de 2:1.

  Preparatele mai bune contin ambele minerale in raportul mentionat. Consumul magneziului in asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculior renali de oxalat de calciu.

  Consumul preparatelor cu magneziu in timpul meselor poate conduce la o digestie nesatisfacatoare, deoarece acest element se combina cu acidul clorhidric din stomac. Se recomanda deci administrarea Mg in intervalul dintre mese.

  Persoanele care prezinta hiperaciditate gastrica pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, neutralizand astfel acizii in exces. Bolnavii cu afectiuni cardiace care utilizeaza medicamente ce contin magneziu trebuie sa consulte medicul curant inainte de a consuma cele mai noi preparate cu magneziu.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Strong Bones Plus K2 Contine Vitamina D3

  Vitamina D este necesara pentru absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia in masa osoasa. Deci, rolul biologic major al vitaminei D este acela de a mentine un nivel sanguin normal al calciului dar si al magneziului.

  Vitamina D este necesara si pentru reabsorbtia fosforului de catre rinichi, si de asemenea, are rol in diferentierea celulara si imunitate.

  Carenta in vitamina D, care apare mai ales in toamna si iarna, duce la scaderea asimilarii si utilizarii calciului, la o usoara deformare a oaselor sub actiunea factorilor mecanici (greutatea proprie, tractiuni, traumatisme), la demineralizarea oaselor (osteoporoza, osteomalacie), transpiratii, scaderea fortei musculare, tulburari digestive.

  Strog Bones Plus a fost imbunatatit cu vitamina K 2

  Vitamina K 2 este o vitamina liposolubila aceasta fiind absorbita de flora intestinala. Acesta indeplineste 2 functii importante: contribuie la coagularea sangelui si mentine sanatatea sistemului osos.

  Referitor la coagularea sangelui, vitamina K este responsabila de producerea anumitor factori procoagulanti, care participa efectiv la coagularea efectiva a sangelui. Contributia la sistemul osos se explica prin interventia vitaminelor K in conversia osteocalcinului (o proteina care trece din forma inactiva in forma biologic activa).

  Calciul se poate lega de osteocalcinul biologic activ, astfel fiind fixat in oase.

  O Capsula Strong Bones Plus K2 Contine:


     - Calciu (carbonat, citrat) ........................250.00 mg;
     - Magneziu (oxid, citrat, gluconat) .......125.00 mg;
     - Vitamina D3 ..................................2,5 mcg (100 UI);
     - Vitamina K2 ..................................................40 mcg.

   

   


  Produsul Strong Bones Plus, care contine vitamina D, se recomanda in special in lunile de toamna-iarna.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Mod de Administrare Strong Bones Plus de la Calivita

  Afectiuni si simptome
  in care actioneaza
  Strong Bones Plus

  Mod de folosire Strong Bones Plus

  Aciditate la stomac

  Adolescent 14-18 ani - preventiv

  Antihemoragic

  Antispastic

  Carcei

  Calmant

  Crampe musculare

  Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

  Descumarea unghiilor

  Discopatii

  Fracturi

  Hernie de disc

  Insomnie

  Lipotimie

  Lumbago

  Menstruatii neregulate

  Mialgii

  Migrene

  Nevralgii

  Osteoporoza

  Paradontoza

  Persoana in varsta - preventiv

  Rahitism

  Rau de mare, masina, avion (prev.)

  Sciatica

  Scrasnit din dinti

  Spasmofilie

  Unghii friabile

  Urticarie

  0-0-1

  0-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  0-0-1

  2 la nevoie

  1-1-0

  0-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-1-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  2 la nevoie

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  0-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  1-0-1

  0-0-1

  0-0-1

  0-0-1

  0-0-1

  Legenda:   1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2017 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi