Calivita 

CALIVITA - magazin de produse naturiste

la preţ distributie

Calivita - produse naturiste

Despre produsele naturiste CalivitaProdusele naturiste CalivitaAfectiuni si tratamente cu produsele naturiste CalivitaMarturiile consumatorilor produselor naturiste CalivitaAfacerea cu produsele naturiste CalivitaArticole despre produsele naturiste CalivitaComanda produsele naturiste CalivitaContact Calivita

Promotii Calivita

Calivita

Producatori produse sportivi

Prolab

Cytogenix

California Fitness

Iss Research

Twinlab

Muscletech

Six Star Muscle

Api

 

 

 

Termeni si Conditii & Politica de confidentialitate

 

  Site-ul Calivitavelcu.ro utilizeaza cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor!

  Cumparand de pe acest site sunteti de acord cu urmatorii Termenii si Conditii:

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul www.calivitavelcu.ro, incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia și pot fi influențate și de alți factori.

   

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.
  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual.

  Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!!!

  www.calivitavelcu.ro
  nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor.
  www.calivitavelcu.ro nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.
  www.calivitavelcu.ro nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   Calivita se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu distribuitorii sai, a informarii despre produsele Calivita, a functionalitatilor site-ului si a ofertelor acestuia.


      Calivita nu promoveaza SPAM-ul.

      Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Calivita poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


      Colectarea datelor se face prin:


  - Formularul de contact de pe site;

  - Magazinul Virtual (pagina de inregistrare).


      Calivita nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Calivitavelcu.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica calivitavelcu.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul Calivitavelcu.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Calivitavelcu.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.
     

  Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Calivitavelcu.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Calivitavelcu.ro si anume Judecatoria Timisoara.

  Returul produselor

  "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără învocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Clientul poate denunţa unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. Ordonanței 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, numai în scris, şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile. S.C. California Fitness România S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

  Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma înapoiată se va vira în contul clientului, comunicat în scris în notificarea transmisă prin care îşi exprimă dorinţa de returnare a produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele a căror sigiliu a fost desfăcut, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de către client.

  Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelămuriri, vă rugăm să trimiteţi un mail la posta@calivita.ro, respectiv să ne contactaţi la numărul de telefon 0256/291219.

  Ultima actualizare: 15.06.2018

   

   Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

   

   

   

   

   

   

   

  2018 © Calivitavelcu.ro - Site supus drepturilor de autor

Noul magazin virtual CalivitaVelcu

Blog Calivita

Articole

Cure de slabire

Plante medicinale

Despre vitamine

Despre minerale

Despre proteine

Despre Aminoacizi

Plante daunatoare

Despre zahar

Despre sare

Despre apa