Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Anafilaxie

 

  1. Ce este anafilaxia?

  Anafilaxia este o reacţie alergică bruscă, gravă, care poate pune viaţa în pericol. Simptomele pot fi uşoare pentru început, dar ele devin severe în minute, sau chiar secunde. Ocazional, simptomele se dezvoltă treptat, pe parcursul a 24 de ore. În general, cu cât simptomele sunt mai rapide, cu atât sunt mai severe. Multe persoane care sunt susceptibile de anafilaxie îşi poartă medicamentele de urgenţă cu ei. Anafilaxia este o urgenţă medicală, cauzând aproximativ 500 de decese în fiecare an. Incidenţa anafilaxiei este în creştere, în special în timpul primelor 2 decenii de viaţă.


  2. Semne si simptome Anafilaxie

  Mâncărime (adesea primul simptom), roşeaţă, urticarie, edeme, transpiraţii;
  Inflamaţie în nas sau gât, răguşeală, respiraţie şuierătoare, dificultăţi de vorbire, probleme de respiraţie, senzaţie de apăsare în piept;
  Ritm cardiac anormal, şoc, atac de cord;
  Crampe stomacale, greaţă, vărsături, diaree;
  Ameţeli, leşin.

  Cauzele anfilaxiei?

  Anafilaxia apare atunci când sistemul imunitar reacţionează excesiv la un alergen. Corpul dumneavoastră eliberează substanţe pentru a vă proteja de alergen, dar produce scăderea bruscă a tensiunii arteriale şi contractarea căilor respiratorii, astfel încât să aveţi probleme de respiraţie.
  Multe substanţe pot cauza anafilaxie, uneori, cauza nu este cunoscută. Declanşările obişnuite includ:

  Antibioticele (în special penicilina);
  Aspirina, medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS, cum ar fi ibuprofenul), şi narcoticele pe bază de prescripţie medicală (cum ar fi codeina);
  Alimente, cum ar fi nucile, laptele, ouăle, crustaceele şi fructele de pădure;
  Înţepături sau muşcături de insecte;
  Vaccinuri pe bază de ou;
  Latex (la fel ca în prezervative, mănuşi de cauciuc);
  Coloranţi şi conservanţi alimentare (cum ar fi tartrazina, de asemenea, cunoscută sub numele de FDC galben, colorant nr. 5).

  3. Factori de risc anafilaxie

  Anafilaxia este rară. Următorii factori pot creşte riscul de anafilaxie:

  Alergii cunoscute;
  Boli cardiovasculare;
  Femei;
  Abuz de substanţe;
  Astmul şi alte boli respiratorii;
  Expunerea iniţială la alergen prin injectare (medicaţie intravenoasă);
  Expunerea frecventă la alergen, în special în cazul în care expunerea este urmată de o întârziere lungă şi apoi o re-expunere.

  La ce să va Aşteptaţi la Cabinetul Medical:
  Medicul va efectua un examen, vă va întreba despre orice contact pe care l-aţi fi putut avea cu posibili alergeni (cum ar fi produsele alimentare, medicamentele şi înţepăturile de insecte), şi vă pot efectua analize de sânge sau de urină, teste de alergie, sau alte teste.

  4. Tratament Naturist Anafilaxie

  Produse naturiste recomandate in tratamentul naturist al anafilaxiei:

  Vitamina C Plus Bioflavonoid sau Liquid C Flavonoid

  Chelated Zinc sau Mega Zinc

   

   

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro