Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Impotriva Celulitei

 

  În ţările dezvoltate, celulita (pielea cu aspect de coajă de portocală) afectează populaţia într-un procent ridicat. Acest subiect devine deosebit de actual mai ales primăvara, deoarece pregătindu-se pentru vară, din ce în ce mai multe persoane  privesc cu îngrijorare la micile proeminenţe de pe piele, apărute în timpul iernii. 

  Nu e altceva de făcut, decât să scăpăm de ele cât mai repede, dacă este posibil. În plus, vederea acestora nu numai că este demoralizantă din punct de vedere estetic, dar, la atingere, pielea este dură, rece, ca şi când nu ar fi o parte a corpului nostru.

  Zi de zi, organismul nostru trebuie să lupte cu cantităţi incredibile de reziduuri acide. O mare parte a acestora provin în urma proceselor metabolice naturale, iar o altă parte semnificativă provine din alimentaţie; la creşterea acestora contribuie în mare măsură alimentaţia neregulată şi neadecvată, precum şi alegerea unor alimente nepotrivite (alimente acidifiante).

  De aceste reziduuri acide încercăm să ne eliberăm în diferite moduri, de ex. cu acid carbonic-bicarbonat, dar în lupta împotriva acidifierii iau parte numeroase organe, cum ar fi rinichii şi plămânii. Conform numeroaselor teorii, reziduurile inutile rămase în organism se acumulează în ţesuturile pielii, de exemplu, formând în acest fel gropiţele de celulită.  

  La formarea celulitei pot contribui  numeroase alte cauze, de ex. stilul de viaţă sedentar, cauze hormonale (conform unor teorii, aici se încadrează şi alimentele tratate cu hormoni), anumite medicamente (de ex. anticoncepţionalele), precum şi stresul, care în lumea noastră accelerată nu mai poate fi evitat.

  Incidenţa celulitei este mai mare în cazul femeilor, deoarece au un sistem hormonal diferit, respectiv ţesuturile conjunctive au o construcţie mai puţin fermă. Nici nu este nevoie neapărat de un surplus apreciabil de grăsime, proeminenţele pot apărea şi la persoane zvelte, sportive.
  Din păcate, eliminarea celulitei  nu este o sarcină uşoară, ci necesită timp, atenţie adecvată şi un tratament complex.

  Etapele de bază ale tratamentului intern:

  • Eliminarea acizilor acumulaţi, prin consumarea unor cantităţi  mari de lichide (de ex. cu ajutorul apei ionizate, alcaline)
  • Diminuarea „încărcării” organismului cu acizi, în continuare (cu ajutorul alimentelor alcaline şi a suplimentelor alimentare, cum ar fi Liquid Chlorophyll, Green Care, Nopalin)
  • Încărcarea organismului cu minerale (cu ajutorul unei alimentaţii echilibrate, variate, respectiv consumarea unor suplimente alimentare cu un conţinut corespunzător de minerale: Power Mins, Strong Bones etc.)
  • Sporirea activităţilor fizice, practicarea acestora cu regularitate (sport)


  Etapele de bază ale tratamentului extern:

  • Îmbunătăţirea circulaţiei în zonele problematice
  • Facilitarea îndepărtării reziduurilor
  • Creşterea fermităţii pielii
  • Protejarea celulelor pielii (antioxidanţi)
  • Îngrijirea pielii


  Substanţele active din crema C-Rx de CaliVita  au fost configurate ţinându-se cont de cele enumerate în rândurile de mai sus, în aşa fel încât produsul să îndeplineacă în totalitate condiţiile enunţate.

  • Ceaiul verde: cofeina şi xantonele pe care le conţine stimulează circulaţia; în plus, este bogat în polifenoli, despre care se ştie că au efect antioxidant
  • Rozmarinul: conţine substanţa rozmarin şi acid cofeic, care ajută la eliminarea reziduurilor acumulate
  • Extractul de cătină: conţinutul în saponină îmbunătăţeşte circulaţia locală
  • Substanţe cu efect de calmare şi regenerare a pielii: provitamina B5, bisabololul.


  Efectul cremei se produce după aplicarea corectă şi masarea energică a acesteia. Zilnic, de două ori (pe cât posibil, dimineaţa şi seara, după baie), aplicaţi crema pe zona cu probleme şi masaţi energic, de jos în sus, până când pielea se înroşeşte uşor (acesta este un semn al îmbunătăţirii circulaţiei).

  Începeţi din timp lupta împotriva celulitei !

  Utilizaţi promoţiile sistematice ale companiei CaliVita, cu ajutorul căreia acum, timp de două luni, puteţi accede la crema C-Rx, beneficiind de o reducere incredibilă.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro