Calivita 

 

 

 

 

Vitamina E (100 Capsule-Gel) - Intinereste Orgasnimul

Viamina E Calivita

Pret Vitamina E (100 Capsule): 54,89 lei

buton_vizualizare_aviz 

 

  Beneficiile Produsului Vitamina E de la Calivita

  Are efect antioxidant;

  Întăreşte sistemul imunitar;

  Are efect benefic asupra sistemului nervos;

  Întinereşte pielea şi părul;

  Se recomandă persoanelor în vârstă;

  Are efect vasodilatator, anticoagulant, antihipertensiv şi diuretic;

  Se recomandă şi culturiştilor pentru masă musculară.

  Deosebit de eficient cu Proselenium.

  Prospect Vitamina E de la Calivita

  V-ar plăcea să rămâneţi tineri?

  Vă pot fi de ajutor acele vitamine care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi. Vitamina E este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică în organism. Apelaţi la ajutorul lui natural!

  Efectele vitaminei EVitamina E este liposolubilă cu rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în menţinerea echilibrului hidroelectrolitic.

  Este de mare ajutor după o afecţiune, în perioada de convalescenţă, când organismul este slăbit, deoarece contribuie la regenerarea celulelor.

  Vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi nesaturaţi de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza.

  Participă şi la formarea vitaminei A în organism. Are efect benefic asupra sistemului nervos şi a performanţelor sexuale, regenerează pielea şi părul.

  Previne formarea cicatricelor cheloide. Efectul antioxidant al vitaminei E se manifestă prin faptul că o singură moleculă din această vitamină protejează 200 de molecule de acizi graşi nesaturaţi împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

  Vitamina E este o substanţă liposolubilă (care se dizolvă în grăsimi) prezentă în cantităţi mai mari în ficat, în ţesuturile grase şi musculare, în miocard, testicule, uter; sânge şi în glandele suprarenale.

  Efectul vitaminei E se datorează celor opt tipuri de izomeri ai tocoferolului, denumiţi cu literele alfabetului grecesc. Cel mai eficient este alfa-tocoferolul.
  Alimentele naturale conţin izomerii tocoferolului în cantităţi diferite, ceea ce explică şi' activitatea vitaminică diferită.

  Rolul Vitaminei E in Organism


  Oul contine vitamina eVitamina E sau tocoferolul are un rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în echilibrul hidroelectrolitic al organismului.

  Este deosebit de eficientă în perioada de convalescenţă, deoarece accelerează regenerarea celulelor.


  Vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi nesaturaţi de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza.

  Prin acţiunea sa îmbunătăţeşte sinteza vitaminei A. Ţesuturile reţin timp mai îndelungat vitamina E provenită din surse naturale, spre deosebire de vitamina E obţinută pe cale sintetică.

  Vitamina E are o acţiune benefică asupra sistemului nervos şi asupra performanţelor sexuale, întinereşte pielea şi părul. Este un bun vasodilatator, anticoagulant, antihipertensiv şi diuretic, împiedică formarea de cicatrice cheloide.


  Această vitamină este un antioxidant deosebit de important, realizând o protecţie foarte bună impotriva radicalilor liberi. O singură moleculă de vitamina E reuşeşte să protejeze 200 de molecule nesaturate de acizi graşi împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

  Specialiştii cardiologi au constatat că, administrând vitamina E în timpul sau după infarctul de miocard, se menajează muşchiul inimii.

  Accelerează şi vindecarea bolnavilor ce au suferit intervenţii chirurgicale pe arterele coronare. Consumul sistematic de vitamina E întăreşte sistemul imunitar al persoanelor de vârstă înaintată, scăzând astfel riscul diverselor infecţii.

  De asemenea, ameliorează afecţiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxând musculatura) şi previne avorturile spontane.


  Absenţa vitaminei E afectează funcţiile celulelor T şi, astfel, activitatea sistemului imunitar. Vitamina E creşte atât răspunsul imun innăscut, cât şi pe cel dobândit.

  Suplimentarea cu vitamina E este deosebit de importantă in cazul vârstnicilor, deoarece, la aceştia, activitatea sistemului imunitar este scăzută şi sunt mai vulnerabili în faţa anumitor bacterii şi virusuri.

  Culturiştii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare şi înlăturarea mai rapidă a oboselii. Prin faptul că îmbunătăţeşte capacitatea musculară şi întârzie apariţia oboselii, se poate folosi cu succes de către toţi sportivii.

  Atenţie!

  1. În cazul persoanelor cu hipertensiune arterială, mărirea dozei de vitamina E trebuie făcută treptat.
  2. Sărurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E. Din acest motiv, cele două preparate trebuie administrate la o diferenţă de cel puţin 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia cu vitamina E.
  3. Persoanele care consumă apă potabilă tratată cu clor necesită o doză mărită de vitamina E.


  Vitamina E - Regenerare naturală.

  Continut: Vitamina E 100 U.I.

  Mod de Administrare Vitamina E de la Calivita

  Recomandari Vitamina E: Mod de administrare Vitamina E:
  Acnee
  Anticonceptional (combate efectul negativ)
  Antioxidant
  Antiseptic pulmonar
  Ateroscleroza
  Atrofie musculara
  Avort (prevenire)
  Boala Alzheimer
  Carcei
  Dependenta de droguri (tratament)
  Diuretic cardiaci
  Epilepsie
  Glaucom
  Hipertensiune arteriala
  Impotenta
  Imbatranire tesuturi (intarziere)
  Lupus eritematos
  Menopauza
  Menstruatii neregulate
  Mialgii
  Parkinson
  Riduri (diminuare)
  Schizofrenie
  Spondilita anchilopoietica
  Tromboflebita
  Vaginita distrofica
  Varice
  Vasodilatator
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0
  1-0-0 
   

  Legenda:

  1-1-1 = o capsula dimineata, una la pranz si una seara

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi