Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ de distributie TVA inclus

Calivit

 

Despre Vitamina B15 (acid pangamic)

   

  Date generale despre vitamina B15


  Solubilă în apă. Nu este considerată de fapt o vitamină în sensul strict al cuvântului, deoarece nu s-a demonstrat rolul ei indispensabil în procesul de nutriţie. Se măsoară în miligrame. Prin faptul că este un antioxidant, are acţiune asemănătoare cu a vitaminei E. A fost introdusă în practica farmaceutică de către ruşi care s-au arătat încântaţi de rezultate, în vreme ce oficialităţile americane încearcă să o scoată de pe piaţă. Este mai eficientă administrată împreună cu vitaminele A şi E.


  Ce poate face vitmina B15 pentru dumneavoastră?


  Studiile americane cu privire la B 15 sunt limitate. Acţiunile benefice pe care sunt prezentate aici se bazează pe consultarea cercetărilor ruseşti. — n.a. Măreşte durata de viaţă a celulelor. Diminuează nevoia de alcool. Ajută la rapida recuperare după oboseală. Scade nivelul colesterolului din sânge. Asigură protecţia împotriva agenţilor poluanţi. Atenuează simptomele crizelor de astm şi anghina. Protejează ficatul împotriva cirozei. Previne mahmureala. Stimulează răspunsul imunitar al organismului. Contribuie la sinteza proteinelor.


  Afecţiuni provocate de carenţa vitaminei B15


  Cercetările în domeniu sunt limitate, dar informaţiile converg către disfuncţii nervoase şi glandulare, boli de inimă, şi insuficienta oxigenare a ţesuturilor.


  Suplimente pe baza de vitamina B15


  Disponibile în doze de 50 mg. Doza zilnică obişnuită este de 50-150 mg.


  Toxicitatea vitaminei B15


  Nu s-au înregistrat cazuri de efecte toxice ale vitaminei Bl5. Unele persoane au declarat că la începutul tratamentului cu B15 au suferit accese de greaţă, care însă au dispărut după câteva zile. Accesele pot fi diminuate prin administrarea suplimentelor de B15 după principala masă a zilei!


  Inamici ai vitaminei B15


  Apa şi lumina soarelui.


  Sfatul specilistului despre vitamina B15


  In ciuda controverselor existente, se considera ca vitamina B15 este benefică este recomandabilă în majoritatea dietelor. Dacă practicaţi atletismul sau dacă doriţi să căpătaţi alura şi rezistenţa unui atlet, vă recomand să luaţi o tabletă de 50 mg dimineaţa, la micul dejun, şi una seara, odată cu cina. Locuitorilor din oraşele mari, aglomerate şi poluate, le sugerez suplimente considerabile.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro