Tratament Naturist Calivita pentru Bacteria Clostridium

 

Bacteriile care produc boli, de obicei, invadează intestinul subţire şi colonul şi produc enterocolită (inflamaţie a intestinului subţire şi a colonului).

Enterocolita bacteriană este caracterizată prin semne de inflamaţie (sânge sau puroi în scaun, febră) şi dureri abdominale şi diaree.

Campylobacter jejuni este bacteria care provoacă cel mai frecvent enterocolita acută în SUA. Alte bacterii care provoacă enterocolită includ Shigella, Salmonella, şi EPEC. Aceste bacterii sunt luate de obicei din apa potabilă contaminată sau prin consumul de alimente contaminate, cum ar fi legumele, carnea de pasăre şi produsele lactate.

Enterocolita cauzată de bacteria Clostridium difficile este neobişnuită, deoarece de multe ori este cauzată de un tratament cu antibiotice.

Clostridium difficile este, de asemenea, cea mai frecventă infecţie nosocomială (infecţie dobândită în timpul spitalizării) care provoacă diaree.

Din păcate, infecţia, este de asemenea în creştere, în rândul persoanelor care nu au luat nici antibiotic sau care nu au fost în spital.

Produse Calivita Recomandate in clostridium:

Paraprotex

Gravital Juice

Acidophilus