Am intrat in contact cu compania Calivita in urma cu 7 ani.

In toti acesti ani consumand produsele Calivita am observat o imbuntatire semnificativa a starii mele de sanatate.

Aveam probleme inca din tinerete cu hipertensiunea arteriala si in urma cu un an aveam colesterolul marit si eram suspect de diabet.

Am folosit urmatoarele produse: Garlic Max, Cholestone, Nopalin si Vital 0 iar tensiunea arteriala, colesterolul si nivelul zaharului a revenit la normal.

Dupa o luna de zile am mers sa imi fac analizele din nou si spre uimirea medicului toate analizele au iesit bune. In acest fel se pot elimina medicamentele care au numeroase efecte secundare.

In urma tratamentului am observat o stare de spirit mai buna, o imunitatare crescuta.

De asemenea am recomandat produsele calivita si mamei mele in varsta de 84 de ani.

Bineinteles ca la vasta ei avea numeroase probleme de sanatate avand la activ 2 atacuri de cord si 2 accidente vasculare care au lasat si ceva urmari.

I-am prescris urmatoarele produse: Coenzyma Q10, q Protect , Omega 3 si in ultimii 2 ani i-am dat si Noni Sirop. Rezultatele au fost surprinzatoare.

Sistemul imunitar s-a imbuntatit substantial, mama se simtea bine, au disparut dificultatile pe care le avea in vorbire si ce m-a surprins nu se mai plangea de dureri. Deoarece mama mea suferea si de arterioscleroza acesta uneori plangea de durerile de picioare cumplite pe care le avea mai ales in timpul mersului.

Acesta din cauza produsului Noni care atenueaza si elimina durerile. Oferindu-i organismului tot ce are nevoie l-am ajutat sa se apere in mod natural impotriva bolilor.

Recomand tuturor aceste suplimente alimentare care in cazul nostru au facut minuni.

Atentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!