Tratamentul pe termen lung cu medicina conventionala nu a avut niciun efect pana ce am intalnit produsele Calivita.

Si asta la vindecat pe fiul meu. Ionut are acum 6 ani.

Problemele de sanatate au inceput cand el avea doar 6 luni. Perioada de toamna, iarna si primavara adica din septembrie pana in mai arata la fel.

Acesta avea crize de astm, bronsita, alergie, infectii la nivelul ureghiilor.

A urmat tratamente cu antibiotice insa fara a avea efect. O alta problema de care suferea copilul era constipatia cronica de care a suferit intodeauna.

Am facut o analiza a scaunului rezultatul fiind ca are viermi intestinali.

Fiul meu avea nasul infundat, respira numai pe gura, auzul il avea slabit din cauza scurgerilor din urechi, amigdalele le avea umflate medici recomandandu-ne sa le scoatem. Am fost ingrozit pur si simplu.

Din fericire am aflat de produsele calivita si am administrat copilului urmatorul tratament: Ac-Zymes, Garlic Max, C Plus Flavonoid, Bee Power Royal Jelly, Chelated Zinc si Spirulina Max. Ulterior i-am administrat si Paraprotex pentru viermii intestinali.

Dupa aproximativ 2 saptamani din nas au inceput sa-i curga o cantitate impresionanta de mucus care a durat aproximativ o luna. Dupa 3 luni de tratament cu produse calivita toate simptomele au disparut: nasul infundat, tusea si copilul si-a recapatat auzul complet.

Pentru constipatie i-am administrat Noni Sirop si dupa trei luni aceasta i-a disparut complet. Ulterior cand am mers la medicul alergolog acesta a ramas impresionat de progrelele facute de fiul meu.

Acum cand copilul meu da semne ale unei infectii ii administrez Garlic Max si Vitamina C cu Bioflavonoide si acesta functioneaza cu adevarat.

Viata mi-a dat o lectie din care am invatat ca este necesar sa ne suplimentam alimentatia cu suplimente nutritive. Doresc sa-i insuflu si fiului meu acest principiu in viata.

Antentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!