In tinerete am fost bolnav grav din cauza bacteriilor. Sistemul meu imunitar era slabit aveam greata, diaree si vasaturi fara a stii exact motivul.

Medicilor le-a luat 2 luni pana ce au descoperit ca am giardioza.

Am facut un tratament cu antibiotice si m-am simtit mai bine insa in urma analizelor s-a constatat ca am in continuare giardia.

In urmatorii 5 ani am fost tratat cu antibiotice insa nu am scapat de giardia aceata devenind imuna la antibiotice si ma simteam din ce in ce mai rau.

Din acest motiv am inceput sa caut pe internet mai multe informatii despre problema mea.

Am gasit un site web unde explica ca un tratament cu antibiotice poate duce la infectii fungice care la randul ei slabeste sistemul imunitar.

Toata lumea consuma apa sau produse alimentare in care pot fi oua de giardia insa nu toate lumea dezvolta giardia ci numai cei care au un sistem imunitar slabit.

In urma unui tratament cu produsele Paraprotex, Ac-Zymes, Garlic Max, Nopalin, Chelated Zinc, Vitamina C 1000, Ocean 21 si Oxy Max am constatat ca am scapat de giardia si ma simteam din ce in ce mai bine.

Momentat ma simt foarte bine mi-a fost redata bucuria de a trai si am scapat de senzatia de rau care m-a deranjat mai bine de 5 ani. Uterior am inceput sa folosesc si Acidophilus pentru refacerea florei intestinale care este distrusa de tratamentul cu antibiotice.

Atentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!