Am realizat greseala mea.

Sunt o persoana tanara care pana acum nu am fost interesata de un stil de viata sanatos.

Deseori nu mancam nimic sau mancam neregulat in schimb fumam un pachet de tigari pe zi.

A fost o perioada frumoasa insa timpul si-a spus cuvantul.

Fiind iarna am mers la schi unde am avut o accidentare la genunchi fiind nevoita sa stau o perioada la pat. De plictiseala am fumat mai mult, am mancat mai putin si am simtit cum incet, incet imi pierd din vitalitate.

In cele din urma mi s-a vindecat genunchiul insa am contactat un virus. Deoarece ma aflam in sesiune nu mi-am putut permite sa lipsesc mai ales ca aveam si ceva restante.

Asa ca m-am dus la ore cu febra si in cele din urma am dezvoltat pneumonie. Am inceput tratamentul cu antibiotice insa ma simteam din ce in ce mai rau.

Vazand ce se intampla mama mea a luam problema in propriile maini. Afland de produsele Calivita mi-a administrat Sirop Noni de 3 ori pe zi cate 30 ml , Ac-zymes de 3 ori cate 2 capsule, C1000 care l-am inlocuit dupa o saptamana cu C Plus.

Zi de zi m-am simtit mai bine parca cineva mi-a incarcat bateriile. In cele din urma m-am facut bine si abia acum am realizat gresala mea.

Am inceput sa manifest interes fata de sanatate citind mai multe carti pe aceasta tema. Mi-am facut chiar timp sa merg impreuna cu mama mea la o prelegere medicala.

Am renuntat la fumat care s-a dovedit ca este mai usor de cum pare.

Trebuie sa ai o motivatie. Incerc sa mananc cat mai sanatos insa sunt constienta ca nu este suficient asa ca consum in fiecare zi Vital B si Smokerade desi m-am lasat de fumat.

Acest produs are un efect deosebit de benefic asupra plamanilor mai ales pentru refacerea dupa o perioada indelungata de fumat.

Fiind si perioada sesiunii am luat si Super Soya Lecithin care contine lecitina si Energy and Memory.

Multa sanatate tuturor!

Atentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!