Calivita 

 

 

 

 

5 Beneficii ale proteinelor din soia

 

    S-a dovedit ca proteinele din soia ofera un plus foarte benefic pentru orice dieta, din cauza efectului pozitiv pe care il au asupra organismului uman. Aici sunt 5 beneficii ale proteinei din soia pentru organism:

    1. Sunt un substitut pentru proteinele din carne

    Proteinele ​​din soia sunt un substitut viabil pentru proteinele obtinute in mod normal prin consumul de carne. In timp ce carnea este in mod normal asociata cu un continut de grasime, proteine ​​din soia nu este. De asemenea, proteinele ​​din soia contin toti aminoacizii obtinuti din carne, care ce reprezinta o parte importanta in reducerea consumului de grasimi si mentinerea muschilor sanatosi. Acesti aminoacizi sunt, de asemenea, o parte integranta a productiei de insulina in organism.

    2. Proteine ​​de soia ajuta la reducerea colesterolului LDL

    Studiile au aratat ca o dieta care include cel putin 4 portii de proteine ​​din soia in fiecare zi joaca un rol esential in reducerea colesterolului rau, cunoscut sub numele de colesterol LDL, cu pana la 10%. Continuand ideea, colesterolul bun, HDL, nu este redus prin adaugarea celor 4 portii de proteine ​​din soia in fiecare zi. Studiile au aratat ca proteinele de soia ataca plasma din colesterolul LDL, iar colesterolul HDL nu este afectat deloc.

    3. Proteinele ​​din soia reduc riscul bolilor de inima

    Asa cum am mentionat, proteine ​​din soia nu reduc deloc cantitatea de colesterol HDL, dar reduce colesterolul LDL, adica colesterolul rau. Medicii spun o scadere de 1% a cantitatii de colesterol rezulta in o scadere de 2% a riscului de boli de inima. Beneficiile pentru sanatate ale acestui fapt prezinta un caz puternic pentru adaugarea proteinelor ​​din soia in dieta dvs. Daca includeti proteine ​​din soia in dieta dvs. in mod regulat, colesterolul va continua sa scada de-a lungul timpului, se vor insanatosi venele, veti avea un flux bun de sange si o inima sanatoasa.

    4. Proteine ​​de soia sporesc eficienta altor alimente

    Din cauza aminoacizilor care se gasesc in produsele de proteine ​​din soia, precum tofu si lapte de soia, si alte alimente care intra in organism sunt capabile sa fie utilizate mai eficient si transformate in energie. Exista o serie de aminoacizi care se pot obtine numai din surse alimentare, iar proteinele ​​de soia contin cei mai multi dintre acestia.

    5. Proteinele ​​de soia ajuta la reducerea altor riscuri

    Se crede ca proteinele din soia pot ajuta si la reducerea altor riscuri legate de sanatate, dintre care unele sunt foarte grave. Proteine ​​din soia ajuta la reducerea riscului de a face cancer de colon, cancerul de prostata si chiar si osteoporoza.

    Nu este greu sa adaugati proteine din soia in dieta dvs. Un mod bun de a incepe este prin folosirea laptelui de soia, in loc de laptele normal.

     

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro