Calivita


Magazin online de produse naturiste

la preţ distributie TVA inclus

Calivit

 

ACID PARA-AMINOBENZOIC (APAB)

 

   

  Date generale despre acidul para-aminobenzoic


  Solubil în apă; unul din cei mai noi membri ai familiei B complex. Se măsoară în miligrame. Poate fi sintetizat de către organismul uman. Nu s-au stabilit doze necesare. Contribuie la formarea acidului folic este 1 un factor important în utilizarea proteinelor. Are deosebite calităţi de I protecţie împotriva razelor solare. Contribuie la asimilarea, şi deci utilizarea eficientă a acidului pantotenic. In experimentele efectuate pe animale s-a dovedit că poate conlucra alături de pantotenatul de calciu I pentru a readuce părul încărunţit la culoarea lui naturală.

  Ce poate face acidul para-aminobenzoic pentru dumneavoastră?

  Sub formă de alifie, poate proteja împotriva arsurilor solare. Reduce suferinţele cauzate de arsuri. Menţine pielea sănătoasă şi catifelată. Acţionează preventiv împotriva formării ridurilor. Ajută la menţinerea culorii naturale a părului dumneavoastră.

  Afecţiuni provocate de carenţă de acidul para-amino-benzoic

  Eczeme.

  Suplimente pe baza de acid para-aminobenzoic

  Doze cuprinse între 30 şi 100 mg sunt în mod obişnuit incluse în formulele B complex sau multivitamine. Acidul para-aminobenzoic este disponibil şi ca atare, atât în comprimate clasice cât şi în varianta cu reglare temporală. Dozele prescrise în mod obişnuit se situează între 301 şi 100 mg luate de trei ori pe zi.


  Toxicitatea acidului para-aminobenzoic

  Nu se cunosc efecte toxice ale APAB, dar tratamentul prelungit cu doze mari nu este recomandabil. Simptomele care indică un exces de acid para-aminobenzoic sunt greaţa şi vărsăturile.

  Inamici ai acidului para-aminobenzoic

  Apa, sulfamidele, tehnicile de prelucrare alimentară, alcoolul estrogenii .


  Sfatul specialistului despre acidul para-aminobenzoic


  Unii oameni susţin că acidul folie în combinaţie APAB poate readuce! părul încărunţit la culoarea lui naturală. Experimentele pe animale au dovedit că acest lucru este posibil, deci merită să încercaţi — caci alternativă la vopsirea chimică a părului. 1 gram APAB timp de o săptămână (preferabil comprimate cu reglare! temporală) este regimul indicat în acest scop. Dacă sunteţi predispus la arsuri solare, folosiţi un unguent protector pe bază de acid para-aminobenzoic. Mulţi actori celebri de la Hollywood utilizează APAB pentru a preveni formarea ridurilor. Desigur că minuni nu face nici acest produs, dar pentru unele tenuri s-a dovedit a fi eficient. Dacă vi se administrează penicilină sau sulfamide, atunci aveţi nevoie de mărirea cantităţii de acid para-aminobenzoic (din alimentaţie sau cu ajutorul suplimentelor).

   

  Produse Calivita Recomandate:

  Mega B Complex

  Stress Management B Complex

   

  Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro