Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Acnee (cosurile)

Acneea reprezinta inceputul activitatii sistemului endocrin este insotit adesea de mici tulburari. Acneea se face prin functionarea in exces a glandei sebacee, care se gaseste la radacina parului. Secretia prea abundenta de sebum de catre aceasta glanda, este responsabila de leziuni inflamatorii care se infecteaza si asfel se provoaca acnee. Acneea se prezinta deci, sub forma unor cosuri rosii care pot contine si puroi.

Cosurile sunt localizate in special pe fata, dar pot aparea si pe umeri, pe spate sau pe torace. Acneea este o boala comuna, partial determinata genetic, observata mai ales in perioada pubertara, dar si la adult. Acneea este o afectiune polimorfa in care coexista leziuni retentionale si inflamatorii adeseori pe fond de piele seboreica.


Pentru a trata acneea trebuie sa tina seama de tipul de acnee:
- acnee retentionala
- acnee inflamatorie sau mixta


De intensitatea si gravitatea sa, de eventualii factori declansatori sau de asocierea cu alte afectiuni. La debutul bolii leziunile retentionale sunt reduse, tabloul clinic poate fi nesemnificativ dar tratamentul este uneori dificil.
Dermatologul defineste potentialul gravitatii si stabileste in functie de acesta strategia terapeutica. Leziunile de acnee induc o crestere a reactivitati emotionale cu instabilitate, stress, si chiar dismorfofobie.

Care sunt cauzele care produc acnee?
- o sensibilitate exagerata a glandei sebacee la hormonii masculini, care sunt secretati in mod obisnuit de ovare si de glandele suprarenale.
- o igieno defectuoasa
- o demachiere necorespunzatoare favorizeaza închiderea porilor printr-un punct negru, care impiedica scurgerea de sebum si provoaca o inflamare. Anumite pilule pot provoca la tinerele care isi iau pentru prima oara masuri de contraceptie, un puseu de acnee.


Tratamentul acneei trebuie sa tina seama de tipul acneei: retentionala, inflamatorie sau mixta, de intensitatea si gravitatea sa, de eventualii factori declansatori sau de asocierea cu alte afectiuni. Este categoric o boala de pubertate si este partial legata de un rinichi dereglat. Din acest motiv trebuie evitate mincarurile puternic condimentate si sarate, salatele prea acrite si bauturile acidulate.

 

Produse Administrare Efecte
3 capsule pe zi
3 stelute Contine Yucca care ajuta la eliminarea reziduurilor si substantelor toxice purificand organismul. Detalii
3 capsule pe zi
3 stelute Detoxifica organismul, prin echilibrarea PH-ului. Detalii
2 capsule pe zi

3 stelute Contine minerale, colagen, colina si vitamine din complexul B care regleaza secretia de sebum si repara epidermul lezat. Detalii

Lotiune Hidratanta
1-2 aplicari pe zi
2 Stelute Contine apa saracita in deuteriu care aplicata extern curata in profunzime, purifica si hidrateaza pielea. Detalii
Oxy Cristal
de 3 ori pe zi 10 picaturi intr-un pahar de apa
Contine apa saracita in deuteriu care ajuta in afectiunile dermatologice. Detalii

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro