Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea alcoolismului cu produse CaliVita

Consumul permanent de bauturi alcoolice, cunoscut si sub numele de alcoolism, este o suferinta destul de anevoios de tratat, chiar de catre specialisti.

Intoxicatia cu alcool poate fi acuta sau cronica.
In intoxicatia acuta, datorita consumului recent de alcool in cantitate mare, apar tulburari ca: veselie exagerata, apoi tristete si somn agitat. La trezire, alcoolicul nu se simte bine, având cefalee, greturi, etc. In timpul crizei se pot produce tulburari de constiinta si de memorie, uneori insotite de acte anormale de care alcoolicii nu-si mai aduc aminte la trezire.

Intoxicatia cronica poate fi urmata de tulburari somatice, neurologice si psihice, precum: ciroza, gastrita, polinevrita, boli de rinichi.
 

Produse naturale Calivita recomandate in alcoolism:

  Produse Administrare Efecte
  2 capsule pe zi
  3 stelute Contine aminoacizi si alti nutrienti care va ajuta sa suportati renuntarea la alcool ajutand totodata la regenerarea celulor ficatului.Detalii
  1 capsula pe zi
  3 stelute Arginina reduce efectele toxice ale alcoolului. Ajuta la dezintoxicarea ficatului, neutralizand amoniacul. Detalii
  2 lingurite pe zi
  3 stelute Contine aloe vera care ajuta la detoxifierea ficatului fiind recomandata in afectiunile hepatice. Detalii
  Evening Primrose Oil
  2 capsule pe zi
  2 Stelute Uleiul de primula este o sursa importata de acizi grasi esentiali. Ajuta la reducerea efectelor de sevraj asociate renuntarii la alcool.

 


 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro