Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Api Amino 2300 - Produs Nou!

 

  api amino 2300.

  Pret TVA inclus: 133.00 lei


  Producator: API

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 350 tablete

  Aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esenţiale pentru viaţă. Toate organele, glandele, muşchii, enzimele şi hormonii din organism conţin proteine. Dacă exceptăm cantitatea de apă din corp, ajungem la concluzia că greutatea corporală se datorează, în cea mai mare parte, proteinelor. Datorită diferitelor combinaţii ale aminoacizilor, există peste 50000 de tipuri de proteine şi 20000 de enzime cunoscute. Proteinele diferă atât din punct de vedere structural (având în compoziţie diferiţi aminoacizi), cât şi prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism; din această cauză, nu se pot substitui (o anumită proteină nu poate fi înlocuită de o altă proteină).
  Din cei 29 aminoacizi frecvent întâlniţi, se formează sute de tipuri de proteine, care se găsesc în organismele tuturor vieţuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigură 80% din aminoacizii necesari, iar diferenţa de 20% se obţine din alimentaţie. Zece aminoacizi sunt indispensabili, se obţin exclusiv prin aport alimentar şi se numesc aminoacizi esenţiali. Aceştia sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul şi valina.
  În organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizează în funcţie de necesităţi, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitaţi şi, din această cauză, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizează aminoacizii aflaţi în circulaţia sanguină, iar apoi vor fi obţinuţi prin degradarea proteinelor.
  Necesităţile de proteine ale organismului diferă în funcţie de vârstă, starea sănătăţii, greutatea corporală, solicitările fizice etc. Cu cât un individ este mai solid şi mai tânăr sau cu cât trebuie să depună eforturi fizice mai mari pentru a face faţă cerinţelor activităţii profesionale sau sportului practicat, cu atât mai multe proteine va solicita organismul său. Dacă la un tânăr de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75 g/kg corp, în cazul unui sportiv de performanţă de aceeaşi vârstă, acest necesar poate creşte cu 50-400%, în raport direct cu solicitarea fizică.
  Lipsa oricărui aminoacid esenţial din organism poate provoca numeroase disfuncţii. Acest lucru se întâmplă mult mai des decât s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigură toţi aminoacizii esenţiali, poate determina grave dereglări ale proceselor biochimice. O situaţie asemănătoare se produce şi în cazul în care dintr-o cauză oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate şi prelucrate în totalitate. Pot apărea dereglări şi atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine şi săruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esenţiali este insuficientă. Lipsa aminoacizilor esenţiali nu permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor.
  Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practică body building sau haltere în mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor îl vor simţi şi sportivii care trebuie să facă faţă unor solicitări fizice de rezistenţă (cros, maraton, înot, fotbal etc.).
  Amino 2300, fabricat de Advanced Performulations Inc., Canada, este un produs de calitate superioară destinat, în primul rând, refacerii musculare după antrenamente intense. Amino 2300 conţine un spectru larg de aminoacizi, inclusiv aminoacizi cu lanţuri lungi, atât de benefici sportivilor de performanţă, deoarece asigură organismului o balanţă pozitivă de azot. Proteina concentrată din zer, proteina izolată din zer şi izolatul proteic formează un amestec de aminoacizi uşor de asimilat, care pătrund rapid în circuitul sanguin şi care au o eficienţă şi calitate biologică garantate.

  Amino 2300
  Supliment alimentar cu proteine
  350 tablete = 1148 g

  1 tabletă conţine:
  Proteină concentrată din zer 2 g
  Proteină izolată din zer 1 g
  Izolat proteic din zer hidrolizat 0,1 g

  Alte ingrediente: emulsificator celuloză microcristalină; stabilizatori sulfat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu....q.s.
  Variaţia ingredientelor +/-5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, a se consuma 1-3 tablete, de 2-3 ori pe zi, între mese, după antrenament şi/sau înainte de culcare, cu multă apă sau suc. Pentru rezultate mai bune, se consumă cu PolythermeX Hardcore. A se consuma cel puţin 2 litri de apă zilnic.

  Notificare: MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0086 / 27.03.2008

  pdf

  Descarcati aici prospectul!

   
  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)