Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Api Creatine delivery xtreme - 1120 g

 

  Api Creatine delivery xtreme - 1120 g.

  Pret TVA inclus: 128.70 lei


  Producator: API

  Descrierea produsului:

  Prezentare: Pulbere 1120 g

  Creatina este un aminoacid natural prezent în organismul uman, care furnizează energia necesară celulelor, în special celor musculare. Participă la numeroase procese fiziologice, asigură creşterea numărului de aminoacizi disponibili etc.
  Necesarul de creatină al organismului provine, în proporţie de 50% din alimente (hering, somon, ton, carne de vită), iar restul este sintetizat din aminoacizii arginină şi glicină, la nivelul ficatului, pancreasului şi rinichilor. Creatina ajunsă în organism prin alimente sau sintetizată de acesta este transportată prin fluxul sanguin la nivelul muşchilor scheletici unde se depozitează în proporţie de 95%, iar restul ajunge la nivelul creierului, inimii şi testiculelor. Depozitele de creatină sunt utilizate la nevoie. La nivelul muşchilor, o parte este convertită în fosfocreatină (reacţie mediată de enzima creatin-kinază) care apoi se leagă de ADP pentru refacerea ATP-ului (adenozin trifosfat) sursă importantă de energie celulară.
  ATP-ul este cel mai utilizat „combustibil” pentru exerciţiile fizice şi asigură contracţia eficientă a muşchilor. De asemenea, creatina „determină” muşchii să preia apa din ţesuturile înconjurătoare, având ca efect, imediat şi pentru o scurtă perioadă, creşterea volumului muscular.
  Creatina ameliorează performanţa musculară în efortul anaerob. Un aport mărit de creatină (prin alimente sau suplimente alimentare sub formă de creatin-monohidrat) creşte nivelul fosfocreatinei musculare până la 20%, fiind astfel foarte eficientă în eforturile intense şi rapide.
  Conform codului mondial antidoping, creatina nu se află pe lista produselor de dopaj.
  Malat di-arginina este un aminoacid semi-esenţial legat la molecula de acid malic. În majoritatea preparatelor de pe piaţă, arginina are o legătură simplă şi este combinată cu AKG (arginină alfa-cetoglutarat). S-a dovedit că arginina sprijină producerea de oxid nitric (NO), un puternic vasodilatator care măreşte astfel fluxul sanguin şi, deci transportul nutrienţilor la muşchii scheletici. Oxidul nitric conduce la creşterea „semnalului celular” (cell signaling) care va stimula sinteza proteinelor şi înmagazinarea glucozei în muşchi. Printre beneficiile malat di-argininei se numără: recuperarea completă a organismului, creşterea forţei, a fibrei musculare, creşterea greutăţii corporale, îmbunătăţirea fluxului sanguin.
  L-glutamina este aminoacidul care se află în cantitatea cea mai mare în sânge şi în celulele musculare. Accelerează refacerea musculară după epuizarea stocurilor de energie şi asigură creşterea masei musculare.
  L-taurina este un aminoacid semi-esenţial mai puţin cunoscut decât alţi aminoacizi. Poate fi sintetizat de organism, dar în perioade de stres, traume sau eforturi deosebite necesită aport din exterior, deoarece aceste stări epuizează rezervele din organism. În organism este concentrat în muşchi şi în sistemul nervos central.
  Malat di-creatina este, mai simplu spus, creatina legată, din punct de vedere chimic, de acidul malic. Creşte producerea de ATP pentru contracţii musculare mai puternice.
  Malat de citrulina este o mixtură de citrulină şi malat care îmbunătăţeşte performanţele musculare şi rezistenţa la oboseală.
  L-alanina este unul dintre cei mai importanţi aminoacizi eliberaţi de muşchi şi este o sursă majoră de energie. Excesul de L-alanină este descompus în glucoză şi utilizat ca sursă de energie.
  Hidroclorura de betaină ajută la descompunerea mai eficientă a proteinelor şi la o digestie sănătoasă.
  Vitaminele, în general, sunt necesare pentru buna funcţionare a oricărui organism. În cazul sportivilor de performanţă s-a constatat că există o legătură între nivelul vitaminelor din complexul B şi performanţa sportivilor. Din acest motiv, din compoziţia suplimentului alimentar Creatine Delivery Xtreme Orange fabricat de Advanced Performulation Inc. fac parte şi vitaminele: beta-carotenul (vitamina A), tiamina (vitamina B1), riboflavina (B2), acidul folic (B4), piridoxina (B6) şi ciancobalamina (B12). Aceşti micronutrienţi sunt necesari organismului în cadrul procesului de convertire a proteinelor în zaharuri şi energie, utilizate pentru producerea şi refacerea celulelor, inclusiv celulele globulelor roşii.
  O deficienţă a acestor vitamine scade capacitatea de refacere a organismului, eficienţa sa în lupta cu afecţiunile. Necesarul în aceste vitamine creşte în cazul sportivilor, deoarece în urma exerciţiilor intense au loc modificări în ţesuturile organismului, creşte pierderea nutrienţilor prin transpiraţie, urină şi după aceste eforturi este necesară suplimentarea nutrienţilor pentru refacerea şi menţinerea unui ţesut muscular slab de înalt nivel.
  Creatine Delivery Xtreme cu aromă de portocale este un amestec de creatină, aminoacizi şi vitamine pentru a furniza un suport nutriţional sportivilor de performanţă în timpul antrenamentelor intense.

  Creatine Delivery Xtreme - Orange
  Supliment alimentar proteic cu aromă de portocală şi îndulcitori
  Pulbere 1,12 kg

  O măsură de pulbere (35 g) conţine:
  Creatin-monohidrat 4000 mg
  Malat di-arginină 2000 mg
  L-glutamină 2000 mg
  L-Taurină 1500 mg
  Malat di-creatină 1000 mg
  L-alanină 500 mg
  Hidroclorură de betaină 500 mg
  Malat de citrulină 125 mg
  Fosfor 50 mg
  Vitamina A 15 mg
  Vitamina B6 1 mg
  Riboflavină 0,85 mg
  Tiamină 0,75 mg
  Acid folic 200 mcg
  Vitamina B12 3 mcg

  Alte ingrediente: îndulcitor - dextroză; agent de afânare - maltodextrină; aromă naturală de portocală; potenţiator de aromă - etil-maltol; acidifiant - acid citric; antiaglomerant - silicat de calciu; stabilizatori - fosfat tricalcic, fosfat disodic, fosfat dipotasic; îndulcitori - acesulfam K; sucroză .................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amestecă 2 măsuri de pulbere cu 355 ml apă rece. Consumaţi în plus 225 ml de lichide pentru îmbună-tăţirea absorbţiei.
  Perioada de încărcare: în primele cinci zile, se consumă 2 măsuri de pulbere zilnic, una dimineaţa devreme şi cealaltă imediat după antrenament. În ziua fără antrenamente, se consumă o măsură de pulbere dimineaţa devreme şi o altă măsură după 12 ore.
  Perioada de menţinere: se consumă o măsură de pulbere imediat după antrenament. În ziua fără antrenamente, se consumă o măsură dimineaţa devreme.
  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0101 / 04.06.2008


  pdf

  Descarcati aici prospectul!  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)