Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Api Creatinex 300g, 1000g

 

  api creatinex 300g, 1000g.

  Pret TVA inclus:

  300g - 46.50 lei

  1000g - 120.40 lei


  Producator: API

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 300g, 1000g - pulbere

  CREATINE MONOHYDRATE
  Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, important pentru contractia musculara.
   Activitatea fizica si sportiva intensa creste consumul de energie al organismului, putand cauza dezechilibre. Deoarece creatina se „degradeaza” in cazul exercitiilor intense, se recomanda o suplimentare cu aceasta pentru a ajuta regenerarea organismului dupa eforturi intense.

              Creatina intervine in contractiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicata in metabolismul energetic tisular. Este produsa in ficat, pancreas si rinichi si este transportata la muschii organismului prin fluxul sanguin. Odata ajunsa in masa musculara, este convertita in fosfocreatina care este folosita pentru obtinerea ATP-ului (adenozin trifosfat).

              Creatina se gaseste in alimente, cum ar fi: heringul, somonul, tonul si carnea de vaca, insa cea mai buna sursa este suplimentul alimentar care este o sursa concentrata de creatin-monohidrat. Studii stiintifice au demonstrat ca creatina nu este numai o sursa de energie care fortifica muschii, ci si un supliment important deoarece: creste masa musculara si puterea; sustine dezvoltarea musculaturii slabe si a masei musculare, in general, fara a creste grasimea din organism; imbunatateste performanta in cazul unor exercitii intense de scurta durata, precum si a exercitiilor intermitente; poate reduce oboseala prin diminuarea nivelului de acid lactic din muschi; cu cat antrenamentele sunt mai intense, cu atat se imbunatatesc masa si forta musculara.

              Creatine Monohydrate produs de Advanced Performulations este un supliment alimentar sub forma de pulbere continand creatin-monohidrat. Poate duce la dezvoltarea semnificativa a masei musculare striate in doar doua saptamani; imbunatateste performanta la exercitiile de mare intensitate;  creste nivelul de energie si accelereaza refacerea.

              Produsul este recomandat persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura  puternica, rezistenta de lunga durata si recuperare rapida. Actioneaza pozitiv si in cazul persoanelor supuse unor eforturi fizice intense si stresului. Creatina permite sportivilor sa se antreneze un timp mai indelungat, deoarece intarzie aparitia oboselii; prin exercitii mai intense si indelungate, creste masa musculara si accelereaza reducerea grasimii.

  Creatine Monohydrate

  Supliment alimentar pe baza de proteine

  Pulbere 300 g, 1000 g

  O lingurita pulbere (5 g) contine:

  Creatina-monohidrat............... 5 g

  Variatia ingredientelor......... +/- 5%

  Fabricat de:

  Advanced Performulations Inc., Canada

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, in perioada de incarcare, se consuma o lingurita de pulbere (5 g) de 4 ori pe zi (in total 20 g) timp de 5 zile. In perioada de intretinere, se consuma o lingurita de pulbere (5 g) de 2 ori pe zi. Se  dizolva pulberea in suc sau apa.

  pdf

  Descarcati aici prospectul! (momentan nu este disponibil)


  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)