Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Api Gainer (diferite arome)

 

  api gainer.

  Pret TVA inclus: 231.10 lei

   


  Producator: API

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 2,27 kg - pulbere

  Arome: ciocolata, vanilie, capsuni

  Reducerea greutăţii corporale şi, în acelaşi timp, creşterea masei musculare este foarte greu de realizat, deoarece necesităţile acestor obiective diferite sunt opuse.
  Există persoane care pot dezvolta foarte uşor masă musculară, în timp ce alte persoane progresează foarte greu sau deloc. Rapiditatea cu care se dobândeşte masa musculară depinde de mai mulţi factori, printre care se includ factorii genetici, vârsta, stilul de viaţă şi obiceiurile alimentare.
  Pentru construirea de ţesut muscular nou, organismul are nevoie de nutrienţi specifici care să genereze energie. Cu alte cuvinte, este nevoie de un consum de nutrienţi cu valoare calorică mai mare, pe care organismul să-i poată arde. Caloriile necesare dezvoltării masei musculare striate pot fi obţinute din proteine şi carbohidraţi de calitate.
  Suplimentul alimentar Gainer, produs de Advanced Performulations Inc., este un amestec de proteine şi carbohidraţi de calitate care, alături de exerciţii fizice, ajută la intensificarea dobândirii de masă musculară (fără adipozităţi).
  De multă vreme, suplimentul alimentar Gainer este considerat cea mai bună sursă de calorii pentru sportivii care se antrenează intens pentru a-şi dezvolta şi menţine un corp cu musculatură bine definită.
  Produsul Gainer conţine proteine complexe din zer şi carbohidraţi cu indice glicemic scăzut de cea mai înaltă calitate. Are, de asemenea, combinaţia ideală de aminoacizi pentru a sprijini performanţa sportivă şi a îmbunătăţi dezvoltarea corporală armonioasă. Este o sursă bogată de aminoacizi cu catene ramificate (BCAA). Absorbţia acestor aminoacizi are un rol cheie în refacerea rezervelor de nutrienţi necesari pentru menţinerea structurii celulelor musculare. Datorită surselor naturale de o calitate trofică şi energetică deosebită (amidon şi sirop de porumb, proteine din lapte, ulei de palmier, boabe de vanilie, ouă, boabe de soia) suplimentul alimentar se recomandă, în special, persoanelor care dezvoltă greu masă musculară.
  Suplimentul alimentar Gainer conţine o cantitate scăzută de lactoză şi este uşor de digerat. Este, de asemenea, unul dintre cele mai gustoase produse cu rol în dobândirea masei musculare. Se găseşte în următoarele variante: cu gust de ciocolată şi de vanilie.

  Gainer - Chocolate
  Supliment alimentar proteic,
  cu aromă de ciocolată şi îndulcitor
  Pulbere 2,72 kg

  O măsură pulbere (55,3 g) conţine:
  Amestec patentat de zer
  Perform-X 20,67 g
  care conţine:
  concentrat proteic din zer, izolat
  proteic din zer, caseinat de calciu,
  albumină din ou
  Alte ingrediente: agent de afânare - maltodextrină; îndulcitor natural - fructoză; ulei MCT; pulbere de cacao; aromă naturală de ciocolată şi aromă artificială (2,5 dimetilpirazină)........q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amestecă 3 măsuri de pulbere cu 480 ml din băutura favorită. Se agită bine pentru a avea consistenţă potrivită şi gust bun. Nu necesită blender.
  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0099 / 04.06.2008

  Gainer - Vanilla
  Supliment alimentar proteic,
  cu aromă de vanilie şi îndulcitor
  Pulbere 2,72 kg

  O măsură pulbere (55,3 g) conţine:
  Amestec patentat de zer
  Perform-X 20,67 g
  care conţine:
  concentrat proteic din zer,
  izolat proteic din zer, caseinat
  de calciu, albumină de ou

  Alte ingrediente: agent de afânare - maltodextrină, îndulcitor natural - fructoză; ulei MCT; aromă naturală de vanilie şi potenţiator de aromă - etil maltol...................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amestecă 3 măsuri de pulbere cu 480 ml din băutura favorită. Se agită bine pentru a avea consistenţă potrivită şi gust bun. Nu necesită blender.
  Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0098 / 04.06.2008


  pdf

  Descarcati aici prospectul!


  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)