Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Api Whey Protein (diferite arome)

 

  api whey protein.

  Pret depozit TVA inclus: 258.20 lei

   


  Producator: API

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 2,27 kg - pulbere

  Arome: ciocolata, vanilie, capsuni

  Pentru orice activitate fizică, organismul are nevoie de energie, iar nivelul acesteia depinde de durata şi tipul activităţii desfăşurate. Energia este măsurată în kcal şi este obţinută din rezervele organismului şi alimentele consumate.
  Este cunoscut faptul că în organismul persoanelor care practică exerciţii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinţă a accelerării proceselor de degradare a proteinelor, atunci când nu dispun de cantităţi suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv necesită un aport proteic în care aminoacizii esenţiali sunt într-un raport optim. Deci, suplimentarea alimentaţiei cotidiene cu proteine este benefică în cazul persoanelor care practică exerciţii fizice. Proteinele sunt esenţiale şi pentru construcţia de masă musculară striată.
  De multă vreme, cea mai valoroasă sursă de proteine pentru sportivii care se antrenează intens este considerat zerul. Zerul este obţinut din lapte, în urma preparării brânzei. Acesta conţine proteine complexe cu valoare biologică 104, adică mai mare decât a proteinelor provenite din alte surse.
  Deşi virtuţile tămăduitoare ale zerului erau cunoscute şi la noi încă din bătrâni, care foloseau zerul ca supliment pentru hrana oamenilor şi a animalelor, ele au fost uitate odată cu apariţia medicamentelor sintetice. Zerul şi proteinele din acesta, cu efecte excepţionale, au fost redescoperite de către un cercetător canadian, creând o adevărată revoluţie în lumea producătorilor de suplimente alimentare.
  Whey Protein X produs de Advanced Performulations Inc. conţine proteine de calitate superioară, obţinute din zer. Whey Protein X este o sursă bogată de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAA), necesari pentru suplimentarea alimentaţiei zilnice în scopul obţinerii de masă musculară.
  Whey Protein X este o sursă excelentă de leucină, care contribuie la normalizarea echilibrului azotat şi joacă un rol cheie în promovarea sintezei proteinelor musculare şi a creşterii musculare. Whey Protein X contribuie şi la fortificarea sistemului imunitar al sportivilor, la creşterea nivelului de glutation în organism. Este un supliment alimentar solubil, uşor de digerat şi deosebit de gustos.
  Whey Protein X este o sursă de proteine complexe realizată pentru a ajuta sportivii în recuperarea musculară după antrenamente intense.
  Se găseşte în trei variante: cu aromă de ciocolată, de vanilie şi de căpşuni.

  Whey Protein X-Chocolate
  Supliment alimentar pe baza de proteine, cu gust de ciocolata si îndulcitor
  Pulbere 2,27 kg

  Alte ingrediente: amestec patentat de zer Perform-X; aroma naturala de cacao si aroma artificiala (2,5 dimetilpirazina); emulsificator-lecitina; îndulcitor-sucroza...........q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca o masura de pulbere cu 240 ml din bautura favorita. Se agita bine pentru a avea consistenta potrivita si gust bun. Nu necesita blender.
  Notificat de MAPDR / IBA / Seria AA / Nr. 0755 / 04.12.2006

  Whey Protein X-Vanilla
  Supliment alimentar pe baza de proteine, cu gust de vanilie si îndulcitor
  Pulbere 2,27 kg

  Alte ingrediente: amestec patentat de zer Perform-X; aroma naturala de vanilie; potentiator de aroma-etil maltol; emulsificator-lecitina; îndulcitor-sucroza..................q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca o masura de pulbere cu 240 ml din bautura favorita. Se agita bine pentru a avea consistenta potrivita si gust bun. Nu necesita blender. A nu se depasi doza zilnica recomandata.
  Notificat de MAPDR / IBA / Seria AA / Nr. 0754 / 04.12.2006

  Whey Protein X-Strawberry
  Supliment alimentar pe baza de proteine, cu gust de capsuni si îndulcitor
  Pulbere 2,27 kg

  O masura de pulbere (32 g) contine:
  Concentrat proteic
  din zer (WPC 80) 30,58 g
  Izolat proteic din zer 0,46 g
  Alte ingrediente: aroma naturala de capsuni; potentiator de aroma-etil maltol; colorant natural-pulbere de sfecla rosie; emulsificator-lecitina; îndulcitor-sucroza..................q.s.
  Variatia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca o masura de pulbere cu 240 ml din bautura favorita. Se agita bine pentru a avea consistenta potrivita si gust bun. Nu necesita blender.
  Notificat de MSP / ISPT /Seria AB / Nr. 0045 / 19.06.2007

  Intotdeauna sa cititi eticheta in intregime inainte de a folosi un produs. Intotdeauna sa urmati instructiunile de pe eticheta deoarece sunt afisate acolo pentru sanatatea dumneavoastra. Nici unul dintre produse nu are proprietati medicinale, de a vindeca boli sau de a va insanatosi in general. Nu sunt destinate persoanelor sub 18 ani si ar trebuii tinute la distanta de catre copii. Nu ar trebuii sa fie folosite de catre femei gravide sau de persone bolnave/cu probleme de sanatate. Consultati medicul dumneavoastra inainte de a folosi produsele. Nici o fraza de aici nu a fost evaluata de vre-un corp guvernamental in vreo juristictie. Acest text se afla aici pentru scopuri informationale si nu ar trebuii sa fie considerat ca o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare pentru toate produse continute aici.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!


  Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)