Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Balsam de Par Organic (200 ml)

 

Balsam de Par Organic

Pret TVA inclus: 54,89 lei

    Beneficii Balsam de par Organic

    99,01% dintre ingredientele de origine vegetală provin de pe culturi organice;

    99,59% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală;

    Îngrijește părul delicat după spălarea cu șampon;

    Are o acțiune imediată de hrănire și protejare;

    Hrănește în profunzime și întărește părul, conferindu-i strălucire și făcându-l ușor de pieptănat;

    Se recomandă pentru uzul zilnic și pentru părul tratat.

    Prospect Balsam de Par Organic

    Materiile prime sunt prelucrate la temperaturi scăzute, fără folosirea solvenților chimici – 100% din acțiunea ingredientelor active este astfel menținută;

    Testat dermatologic;

    Compatibil homeopatic;

    Testat pentru nichel.

    Produsele organice sunt certificate de Ecogruppo Italia și ICEA:

    Ecosmetica Icea

    Contine doar plante 100% organice ce provin din culturi care au fost ingrijite cu mare antetie: frunzele si fructele au fost culese cu mana si pregatite cu grija pentru procesare; procesarea are loc la temperaturi joase, astfel incat vitaminele, antioxidantii si polifenolii sa nu isi piarda efectele benefice.

    Pe parcursul acestui proces nu se folosesc aditivi chimici. Fiecare etapa a productiei este monitorizata in continuu, rezultatul final fiind un produs pur, de cea mai inalta calitate.

    Aloe Vera

    Aloe VeraAloe barbadensis (cunoscută şi sub numele de Aloe vera) este o plantă suculentă cu o tulpină foarte scurtă, care creşte între 60 – 100 cm.

    Înfloreşte vara, având flori de culoare galbenă; în unele regiuni, planta este folosită şi în scop decorativ, fiind rezistentă în medii aride şi necesitând cantităţi mici de apă.

    Frunzele sunt groase şi cărnoase, culoarea lor variază de la verde la verde gri, unele specii prezentând şi puncte albe, putând înmagazina cantităţi semnificative de apă, fapt care ajută planta să supravieţuiască în mediile aride.

    Genul Aloe îşi are originea în Africa de Sud, iar Aloe vera îşi are originea în peninsula Arabia.

    Astazi însă, planta este cultivată în multe ţări ale lumii, atât în scop ornamental, cât şi pentru numeroasele sale utilizări în alimentaţie şi cosmetică.

    Aloe vera a fost utilizată pentru îngrijirea pielii începând din antichitate, menţiuni cu privire la rolul său se găsesc în scrierile unor autori antici.

    Printre efectele sale benefice amintim regenerarea ţesutului, calmarea şi hidratarea pielii arse sau iritate şi încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

    De asemenea, Aloe vera a fost utilizată de băstinaşii americani şi indieni pentru a menţine sănătatea părului şi a preveni pierderea acestuia.

    Maslinul

    MaslineOlea europaea (măslinul) este un arbust găsit în majoritatea Africii, bazinul mediteranean, peninsula Arabia şi Asia de Sud.

    Numele plantei îşi are originea în limbile latină şi greacă, în limba latină fiind cunoscută ca „oliva” (fruct de măslin sau măslin), iar în limba greacă fiind cunoscut ca „elaia” (fruct de măslin sau măslin).

    Două dintre cele mai vechi forme ale cuvântului provin din limba greacă, fiind găsite în inscripţii miceniene.

    Este cultivat în numeroase ţări din bazinul mediteranean şi Orient, dar şi în America de Nord. Creşte până la înălţimi cuprinse între 8 – 15 m, având frunze verzi argintii şi flori albe.

    Fructul are dimensiuni cuprinse între 1 – 2,5 cm şi este recoltat atunci când este verde sau purpuriu. Acesta are o importanţă semnificativă pentru ţările cultivatoare, în special datorită uleiului obţinut prin prelucrarea fructului.

    Măslinul este cultivat de aproximativ 5 – 6000 de ani, cele mai vechi dovezi ale cultivării sale fiind descoperite în Siria, Palestina şi Creta. În antichitate uleiul său s-a bucurat de utilizări variate, de la lămpi pentru iluminat la alimentaţie şi scopuri religioase.

    Uleiul de măsline este bogat în acizi graşi nesaturaţi, provitamine, vitamina E şi antioxidanţi. Datorită acestor componente, este foarte util în regenerarea pielii şi îngrijirea părului.

    Graul

    Grau VerdeTriticum vulgare (grâul) a fost domesticit pentru prima dată în Asia de Vest în preistorie şi în timpul scurs de atunci s-au dezvoltat numeroase varietăţi.

    Grâul a ajuns în Lumea Nouă odată cu misiunile spaniole din secolul al XVI – lea, producţia de grâu luând avânt mai târziu, odată cu colonizarea preeriei.

    Cultivat în special ca sursă de hrană, grâul şi-a găsit utilizări şi în cosmetică, datorită conţinutului de vitamina E din uleiul de germeni de grâu, un antioxidant important, care poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii şi la îngrijirea părului.

    Pe lângă vitamina E, uleiul din germeni de grâu mai conţine şi cantităţi însemnate de acizi graşi, printre care se află acizii linoleic, palmitic, oleic şi linolenic.

    Moringa Oleifera

    Moringa pterygosperma (cunoscut şi sub numele de Moringa oleifera) este un arbore rezistent la secetă, originar de la poalele munţilor Himalaya din nordul Indiei; poate ajunge la înălţimi cuprinse între 10 – 12 metri.

    Scoarţa arborelui are o culoare alb – gri, florile sale fiind parfumate. Este cultivat la scară largă în zonele tropicale şi subtropicale, unde seminţele şi păstăile sale sunt utilizate în alimentaţie.

    Din seminţele plantei se poate obţine un ulei bogat în acid behenic. Uleiul rafinat este transparent şi inodor, rezistând procesului de râncezire.

    Moringa oleifera conţine cantităţi însemnate de vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina E şi minerale precum zincul, seleniul şi manganul, componente care ajută la menţinerea sănătăţii părului.

    Arborele de Shea

    Nuci de SheaButyrospermum parkii (cunoscut şi ca Vitellaria paradoxa, arborele Shea) este originar din Africa; creşte în sălbăticie în zonele de savană uscată.

    Cuvântul englez „shea” provine din limba bambara din Mali, fiind însă cunoscut sub o varietate de nume în Africa centrală, dată fiind utilizarea şi răspândirea sa. Arborele produce primele fructe la vârste cuprinse între 10 şi 15 ani.

    Producţia maximă este atinsă la vârste cuprinse între 20 şi 30 ani, după care arborele poate produce fructe până la 200 ani.

    Fructele sunt asemănătoare prunelor mari, coacerea lor durând între 4 şi 6 luni. Un arbore produce în medie 15 până la 20 kg fructe proaspete.

    Pulpa fructului, subţire şi bogată în nutrienţi, acoperă o sămânţă relativ mare, bogată în ulei, din care este extras untul de Shea. Acesta este folosit la prepararea alimentelor în Africa.

    Untul de Shea este o grăsime care conţine cinci acizi graşi principali: palmitic, stearic, oleic, linoleic şi arahic. Dintre aceştia, ponderea cea mai mare o au acizii stearic şi oleic.

    Pe lângă acizii graşi, în untul de Shea s-au decelat şi compuşi fenolici. Profilul fenolic decelat este similar cu cel al ceaiului verde.

    Pe lângă utilizarea sa în alimentaţie, compoziţia sa îl face deosebit de util în cosmetică, datorită efectului hidratant de durată şi spijinirea capacităţii de vindecare a pielii.

    Rozmarinul

    RozmarinRosmarinus officinalis (rozmarinul) este o plantă perenă ierboasă, cu frunze aciculare aromate şi flori de culoare albă, roz, violet sau albastră, originară din regiunea mediteraneană.

      Numele său derivă din limba latină, „ros” însemnând rouă, iar „marinus” mare („roua mării”). Numeroşi compuşi au fost izolaţi din rozmarin, printre care se află flavonele, di- şi triterpenele, diverşi compuşi fenolici.

    În literatura de specialitate se găsesc referiri la potenţialul antimicrobian şi antifungic al rozmarinului.

    Utilizat în gastronomie datorită proprietăţilor sale aromatizante, putând chiar să prelungească într-o oarecare măsură „valabilitatea” preparatelor culinare în care este adăugat, şi-a găsit utilizări şi în cosmetică, deoarece poate calma pielea iritată şi uscată. De asemenea, poate stimula creşterea părului.

    Lavanda

    LavandaLavanda angustifolia (lavanda) este o plantă originară din vestul regiunii mediterane, în principal din nordul Spaniei.

    Este un arbust care poate creşte până la înălţimi cuprinse între 1 şi 2 metri, având flori roz-violet. Numele speciei, angustifolia, provine din limba latină şi înseamnă frunză îngustă.

    Este cultivată ca plantă ornamentală, mulţumită florilor sale, dar şi a mirosului plăcut.

    Tot datorită mirosului plăcut este cultivată pe suprafeţe însemnate ca materie primă pentru parfumerie. În compoziţia produselor cosmetice, se evidenţiază ca un relaxant muscular, având potenţialul de a sprijini vindecarea rănilor.

    Astfel, prin compoziţia lor, produsele din gama OrganiCare curăţă delicat părul şi pielea, mulţumită substanţelor tensioactive de origine vegetală, iar ingredientele obţinute din diverse plante recunoscute pentru efectele lor contribuie la îngrijirea acestora.

     

    OrganiCare Hair Conditioner

    Balsam pentru păr
    200 ml

    Ingrediente: apă, extract din frunze de Aloe barbadensis, extract din fruct de Olea europaea, alcool cetearilic, glicerină, ceteril glucozidă, unt de Butyrospermum parkii, ulei din germeni de Triticum vulgare, octildodecanol, extract din frunze de Rosmarinus officinalis, extract din frunze de Lavandula angustifolia, extract din seminţe de Moringa pterygosperma şi maltodextrină, dehidroacetat de sodiu, benzoat de sodiu, algină, parfum, acid citric, limonen.

    Mod de utilizare: aplicaţi pe părul ud imediat după spălare. Începeţi aplicarea  de la vârful firelor de păr, continuând spre rădăcină. Clătiţi părul după aplicare.
    Doar pentru uz extern. Testat dermatologic.

    Nr înregistrare CPNP 1920653 / 27.03.2015

    OrganiCare Shampoo

    Şampon cu extracte de plante
    200 ml

    Ingrediente: apă, cocoamfoacetat de sodiu şi glicerină şi lauril glucozidă şi cocoil glutamat de sodiu şi lauril glucoză carboxilată sodică, extract din frunze deAloe barbadensis*, ulei din germeni de Triticum vulgare*, coco-glucozidă şi oleat de gliceril, extract din fruct de Olea europaea*, extract din seminţe de Moringa Pterygosperma şi maltodextrină, extract din frunze de Rosmarinus officinalis*, acid lactic, dehidroacetat de sodiu, benzoat de sodiu, parfum, algină, acid citric.

    Mod de utilizare: aplicaţi pe părul ud şi scalp, masaţi şi apoi clătiţi bine cu apă.
    Doar pentru uz extern. Testat dermatologic.

    Nr. înregistrare CPNP 1920630 / 27.03.2015

    OrganiCare Bath & Shower
    Gel de duş
    250 ml

    Ingrediente: apă, cocoamfoacetat de sodiu şi glicerină şi lauril glucozidă şi cocoil glutamat de sodiu şi lauril glucoză carboxilată sodică, extract din frunze de Aloe barbadensis, coco-glucozidă şi oleat de gliceril, extract din fruct de Olea europaea, ulei din germeni de Triticum vulgare, extract din frunze de Rosmarinus officinalis, extract din frunze de Lavandula angustifolia, parfum, dehidroacetat de sodiu, benzoat de sodiu, algină, acid citric.

    Mod de utilizare: aplicaţi pe pielea umedă prin masare pe tot corpul. Clătiţi cu apă.
    Doar pentru uz extern. Testat dermatologic.
    Nr. înregistrare CPNP 1920639 / 27.03.2015

     

    Prezentare Video - Gama OrganiCare

     

     

    sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2015 © Calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi