Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

California Fitness Creatine Monohydrate

 

  cumparati Creatina Monohidrat California Fitness


  Producător: California Fitness

  Pret TVA inclus: 60.50 lei

  Descrierea produsului:

  Creatina este o substanţă naturală ce construieşte particula energetică ATP … molecula ce dă muşchilor tăi energie explozivă. Studiile asupra creatinei arată că mai mult de atât, ea asistă sinteza proteinei şi face celulele musculare să crească. California Fitness “Creapure” Creatine Monohydrate este produsă într-o unitate certificată ISO 9001, doar din materiale prime de nivel farmaceutic şi este testată prin HPLC (cromatografie lichidă de înaltă performanţă) pentru a asigura puritatea ei. În fiecare cutie ştii că vei primi un produs care este 99,99% pur. Micro-cristalizat pentru o absorbţie super-rapidă. California Fitness Creatine Monohydrate îţi dă energia şi puterea necesară celor mai intense antrenamente!

  Pentru o performanţă optimă în sala de forţă luaţi California Fitness Glutamine împreună cu California Fitness Creatine Monohydrate. Alături de ajutorul oferit creşterii musculaturii, glutamina este un precursor al alfa-ketoglutaratului, un intermediar cheie în producerea particulei energetice ATP. Acţiunile glutaminei şi creatinei se completează reciproc în susţinerea creşterii nivelului ATP în corp. Combinaţia perfectă pentru atleţii de înaltă performanţă!

  Recomandări:

  Recomandări: în perioada de încărcare: luaţi o linguriţă plină de patru ori pe zi, timp de 5 zile. În perioada de întreţinere, luaţi una sau două linguriţe pline pe zi, timp de 12 până la 16 săptămâni. Amestecaţi cu băutura dumneavoastră preferată. Eficienţa produsului creşte dacă beţi multă apă.

  Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu folosiţi dacă aveţi o vârstă sub 18 ani. Consultaţi un medic calificat sau un un profesionist omolog înainte de a utiliza. Nici unul din enunţurile prezentate aici nu a fost evaluat de Administraţia Medicamentelor şi Hranei a Statelor Unite. Acest produs nu a fost creat pentru a trata, vindeca sau preveni vreo boală.

  Creatine Monohydrate
  Supliment alimentar
  Pulbere 500 g.

  1 linguriţă de pulbere (5 g) conţine:
  Creatin-monohidrat 5 g
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Fabricat de:
  California Fitness, USA

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, în perioada de solicitare, timp de 5 zile se consumă o linguriţă (5 g) de 4 ori pe zi (în total 20 g). În perioada de întreţinere, se consumă o linguriţă (5 g) de 2 ori pe zi. Se dizolvă în suc sau apă.
  Notificare MSP / ISPT / Nr. 17 / 10.12.2004


  pdf

  Descarcati aici prospectul!

   

   

   

   

   

   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)